GDHBLING Красиви Завеси за душ от Високопланинско Крави за Баня, душ Завеса за душа в стила на Слънчоглед в Западен стил, Забавен Интериор за Баня в Фермерска къща, Поли?
  • New

GDHBLING Красиви Завеси за душ от Високопланинско Крави за Баня, душ Завеса за душа в стила на Слънчоглед в Западен стил, Забавен

BGN 10.49

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Списък】Стоки включват в себе си завеса за душа в фермерска къща 72 x 84 и 12 пластмасови куки, антикорозионна метални пръстени, с изключение на корниз за завеса за душ 【HD печат】 Тази забавна завеса за душ от високопланинско крави за баня с използване на технологията на дигитален печат HD, фигура се усъвършенства, му е лесно выцвести, изискан дизайн на изделия ще запази ви щастливо и отпуснато настроение по време на къпане. 【Мультисценарная】 Универсална завеса за душа в западен стил може да се използва не само в банята, но и като завеси, гоблени, тъкани за пикник и т. 【Грижа за продукта】 Завеса за душ от полиестер препоръчително да се мият в топла или студена вода.Не използвайте белина, за да се избегне машинно пране. 【Следпродажбено обслужване】 GDHBLING ви обещава, че ако нашите завеси за баня не ще могат да отговарят на вашите нужди, ние можем да осигурим пълно възстановяване. 【Списък】Стоки включват в себе си завеса за душа в фермерска къща 72 x 84 и 12 пластмасови куки, антикорозионна метални пръстени, с изключение на корниз за завеса за душ. 【HD печат】 Тази забавна завеса за душ от високопланинско крави за баня с използване на технологията на дигитален печат HD, фигура се усъвършенства, му е лесно выцвести, изискан дизайн на изделия ще запази ви щастливо и отпуснато настроение по време на къпане. 【Мультисценарная】 Универсална завеса за душа в западен стил може да се използва не само в банята, но и като завеси, гоблени, тъкани за пикник и т. 【Грижа за продукта】 Завеса за душ от полиестер препоръчително да се мият в топла или студена вода.Не използвайте белина, за да се избегне машинно пране. 【Следпродажбено обслужване】 GDHBLING ви обещава, че ако нашите завеси за баня не ще могат да отговарят на вашите нужди, ние можем да осигурим пълно възстановяване.