Очила за четене SIGVAN, 5 опаковки, блокиране на Синя Светлина, От напрежението на очите, белите Дробове Модерни Компютърни Ридеры за Мъже и Жени (на 5 групи-1,75)
  • New

Очила за четене SIGVAN, 5 опаковки, блокиране на Синя Светлина, От напрежението на очите, белите Дробове Модерни Компютърни

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Блокер синя светлина очила за четене】- SIGVAN blue light blocking очила за четене - това е очила за КОМПЮТЪР, предназначени за защита на вашите очи от синя светлина, излъчвана от екрани на КОМПЮТРИ и смартфониВ ежедневието може да се използва като очила, блокиране на синята светлина, а дори и като игрови точки. 【Висококачествени прозрачни лещи】 - Поликарбонатни лещи намаляване на хроматичната аберация, възстановяват истинските цветове лещи с точни градуса.Тези очила за четене трудно да се почеше, и те могат да намалят стреса при внимателен прочит. 【Гъвкави кутия панти】-Сб издръжлив и гъвкав, отлична здравина, лек, подходящ за всички видове лица.Независимо от това колко голям може да има лице, малко или средно по размер, тя може лесно да реши проблема си.Произволно поворачивающаяся пружина на краката и намалява прижатие точки за главата.Добра защита за вашите очи и главата!. 【5 опаковки очила за четене】 - Ценен набор от 5 точки за четене на отлична цена само!Удобен комплект ви позволява да съхранявате чифт очила за четене в различни места, за да имате винаги е била чифт под ръка. 【Гаранция на стоките】 - Ние приемаме рекламации и обмен в рамките на 90 дни.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви служи от сърце. 【Блокер синя светлина очила за четене】- SIGVAN blue light blocking очила за четене - това е очила за КОМПЮТЪР, предназначени за защита на вашите очи от синя светлина, излъчвана от екрани на КОМПЮТРИ и смартфони.В ежедневието може да се използва като очила, блокиране на синята светлина, а дори и като игрови точки. 【Висококачествени прозрачни лещи】 - Поликарбонатни лещи намаляване на хроматичната аберация, възстановяват истинските цветове лещи с точни градуса.Тези очила за четене трудно да се почеше, и те могат да намалят стреса при внимателен прочит.