Комплект стелки за маникюр и педикюр от изкуствена кожа, комплект с възглавници за ръце, водоустойчив мат маникюрного на масата, подлакътник, възглавници за интери
  • New

Комплект стелки за маникюр и педикюр от изкуствена кожа, комплект с възглавници за ръце, водоустойчив мат маникюрного

BGN 5.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработен е от добра изкуствена кожа, мека и устойчива на протриване, водоустойчиви и не выцветающей, дълготрайна употребаКалъфка и вътрешна гъба може да се почиства отделно, дизайн с цип позволява лесно да правите ръкав за почистване.Широка гама от приложения, е подходящ за маникюрных салони, училища маникюр, колежи, майстори маникюр, идеален за индивидуална или семейна употреба.Уникален модел на възглавницата и килим, ярък цвят, изискан и стилен външен вид, красиво и практично. Изящна изработка, лек и преносимост, важни и необходими аксесоари, в маникюрном салон.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Възглавница за ръце с подложка за дизайн на ноктите Материал : изкуствена кожа Количество : 2 бр. Размер на продукта : Възглавница за ръце : прибл. 27x12 см /10,6 x е 4,7 инча Матов : прибл. 43,8x30 см/17,2x11,8 инча Характеристики : Подвижна дизайн, лесна за разглобяване и почистване, нежна и приятна на докосване и естествена засаждане на китката. Употреба : домакинство, ноктите салон и т. Осъществяване Списък : 1 х възглавница за ръце 1 х мат Забележка : 1. Моля, оставяйте една малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Nail Art Hand Pillow with Mat
Material:
PU Leather
Quantity:
2 pieces/set
Product Size:
Hand Pillow:
Approx. 27 x 12cm / 10.6 x 4.7in
Mat:
Approx. 43.8 x 30cm / 17.2 x 11.8in
Characteristics:
Detachable design, convenient disassembly and cleaning, delicate and comfortable touch, and naturally fit the wrist.
Uses:
Household, nail salon, etc.
Package List:
1 x Hand Pillow:
1 x Mat:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: