Каишка BabyValley е Съвместим с Samsung Galaxy Fit 2 Силиконов Каучук Дишаща Гривна Взаимозаменяеми Гривна Каишка Спортен Каишка за фитнес тракер Galaxy Fit 2 (черно + сиво)
  • New

Каишка BabyValley е Съвместим с Samsung Galaxy Fit 2 Силиконов Каучук Дишаща Гривна Взаимозаменяеми Гривна Каишка Спортен Каишка

BGN 3.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Съвместимост : Разработени за Galaxy Fit 2 Този каишка Galaxy Fit 2 е подходящ за китките с диагонал 5,5-7,5 инча. (Фитнес тракер Galaxy Fit 2 в комплекта не е включена.Само на каишка за часовник).Дизайнер : Уникален изчистен дизайн, тънък и елегантен, осигуряващ удобното носене.Тежи лека и мека на допир, като дори можете да се забравя, че той върху вас, върху корицата.Мека, дишаща и лека спортна силиконова лента, изработена от висококачествен материал с висока устойчивост на пот и вода.Можете да го носите при всякакви случаи, като например работа, обучение, срещи, спорт, разходки на открито, пазаруване и т. Висококачествени материали : Силиконова лента с модерен умения, които са класически и стилни за мъже и жени.Кадифен силикон елегантно облегает китката и приятен на допир с кожата си.Лесна инсталация : Висококачествен силикон каишка лесно и надеждно се закрепя на вашите часа, здрава тока от неръждаема стомана и ви позволява лесно да регулирате размера, в съответствие с индивидуалните характеристики на китката си, че е удобен за ежедневна употреба.Тези пръти са изработени от неръждаема стомана и са подобрени чрез увеличаване на заваръчния шев на тяговом пръта.Лесно се инсталира или да се отстранява и не се безпокойте за това, че той се разпада на части.Съдържание на пакета услуги : 1 * Galaxy Fit band 2; гаранция 12 месеца за пълно възстановяване на сумата или замяна на нова без връщане.За вас ще се предоставя най-добрите услуги и решение.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с НАС, без колебание.Спецификации : 1. Съвместимост : за фитнес тракер Galaxy Fit 2 2. Материал : силикон 3. За групи : Жени/Мъже 4. Размер : Подходящ за китката 5,5-7,5 дюймов5. Цвят : Green+White,Pink+White,Black+White,Black+Red,Black+Yellow,Black+Gray,Black+Blue,Black+Green,Gray+Blue, Тъмно син + бял Функции : 1.