Набор от матирана блесков за устни с телесен цвят и червило 2 В 1 С две дюзи, Устойчива Естествена чаша с незалепващо покритие, по-Силен Пигментированный Кадифен Цвя?
  • New

Набор от матирана блесков за устни с телесен цвят и червило 2 В 1 С две дюзи, Устойчива Естествена чаша с незалепващо покритие,

BGN 2.03

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Набор от червило 2 в 1 - тази матово червило с телесен цвят има двойна дюза, която представлява червило-стик и течна червилоЕдната страна представлява блясък и хидратираща глазура за устни, а от другата страна - матирани бархатную червило.Червило има две ефекти на грима за устни, което е много икономично. ? Натурална формула лесно се отстранява, бързо и чисто.Не се притеснявайте за пигментацията. ? Идеална за опаковане и приятен подарък - може да закупите за лична употреба или като подарък за рожден ден на приятели или на вашата майка, съпруга, приятелка, или като подарък за деня на благодарността, ден на майката и други празници. ? Гаранция за качество - Ако имате някакви допълнителни въпроси за даден продукт или не сте доволни от нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще положим всички усилия, за да ви предложим най-доброто решение.Всички отговори ще бъдат използвани за по-нататъшно подобряване на качеството на нашите услуги и продукти. ?(〃'▽'〃) Здрасти, Приятел, Добре дошли в моя топъл малък магазин!Ние ще направим всичко възможно, за да ви е задоволителен опит пазаруване! ?Пожелавам ви приятно пазаруване, ние ви предлагаме разнообразие от различни видове стоки, може да се има доверие, ще получите всичко, което желаете! ?Ако имате някакви въпроси.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, ще ви предложим най-добрите ни услуги. ❤Информация за продукта : Цветове : 12 цвята 1. Текстурата на продукта, тънка и гладка, лесно се разпределя и лесно се нанася грим. Пълноцветни, богати на цвят, с висока възпроизвеждане на цветовете.Срок на годност : 36 месеца Тегло : 35 грама на Продукти включват : 1x червило ❤ Характеристика на продукта : Червило срещу целувки, не е лепкава, не е лесно да изчезнат.Очарователно матирано, трайно действие, лесно за употреба почистващо масло за устни ще ви сексуални усещания.