Нагревател за кафе на масата с Набор от steins. Нагревател чаши за чай, Електрически Нагревател за напитки, Нагревател за напитки, за какао, чай, мляко Подаръци за Деня ?
  • New

Нагревател за кафе на масата с Набор от steins. Нагревател чаши за чай, Електрически Нагревател за напитки, Нагревател за напитки,

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Съхранявайте топли напитки】 Умна топло за кафе чаши на масата дръжте кафе при температура от около 131 ° F / 55 ° C, можете да се насладите на по-топло кафе, чай, когато пожелаете 【По-безопасно】 когато снимате чаша, храна изключва.Това е по-безопасно, удобно и лесно за използване.Заслужава да се отбележи, че той не може да заври течността, тъй като температурата на 55 градуса изчислява в съответствие със здравето на човека, така че не очаквайте, че той ще си напитката до кипене. 【Могат да се отопляват всички видове материали】 Може да се загрее чаша от различни материали, като керамика, стъкло, млечни бутилки, кутии от мляко и т. се Препоръчва използването на двуслойни чаша с плоско дъно, за да се избегне влошаване на качеството на употреба. 【Подходяща чаша и лъжица】 Уникална и лесна диамантена чаша е изработена от висококачествена здрава керамика, лесен за почистване и побира 13,5 грама.Той е снабден с метална лъжица и утайка от чаша с капак-корона.Дебела и кръгла дръжка за хващане.Това ще бъде чудесна декорация за масата. 【Идеален подарък】 Тази топло за кафе чаши на масата ще се превърне в идеален подарък за вашия любим човек, семейство или най-добър приятел за рожден ден, Коледа, ден на бащата, ден на майката, годишнина или други важни събития.