Автомобилно Средство за Отстраняване на Сняг, Стъргалка за Лед с Четка за Сняг, Стъргалка за сняг за автомобил, Здрав Пластмасов Гумена Четка за Почистване на Сняг,
  • New

Автомобилно Средство за Отстраняване на Сняг, Стъргалка за Лед с Четка за Сняг, Стъргалка за сняг за автомобил,

BGN 5.13

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Висококачествени материали】 Този стъргало за сняг, изработени от висококачествена пластмаса и гума, лек, лесен за използване, силен и издръжлив, може да се използва в продължение на дълго време 【Изящна изработка】 Този автомобил снегоуборщик изящно изработена, с гладка дръжка, удобен за изземване и е лесен за управление, което ви осигурява по-добър опит в използването. 【Лесно премахване на сняг и лед】 В този снегоуборщике се използва подобрена висока инжекция форма, корона лопати гладка, лесно изтриване на снега и леда, за никакви щети купето на автомобила, можете да бъдете сигурни в това, което използвате. 【Лек и преносим】Лека и преносима форма прави този стъргало за сняг удобно в переноске и съхранение.Можете лесно да го сложи в багажника на вашия автомобил за използване на открито. 【Практични аксесоари】 Този автомобил снегоуборщик - практичен аксесоар за вашия автомобил през зимата. 【Висококачествени материали】 Този стъргало за сняг, изработени от висококачествена пластмаса и гума, лек, лесен за използване, силен и издръжлив, може да се използва в продължение на дълго време. 【Изящна изработка】 Този автомобил снегоуборщик изящно изработена, с гладка дръжка, удобен за изземване и е лесен за управление, което ви осигурява по-добър опит в използването. 【Лесно премахване на сняг и лед】 В този снегоуборщике се използва подобрена висока инжекция форма, корона лопати гладка, лесно изтриване на снега и леда, за никакви щети купето на автомобила, можете да бъдете сигурни в това, което използвате. 【Лек и преносим】Лека и преносима форма прави този стъргало за сняг удобно в переноске и съхранение.Можете лесно да го сложи в багажника на вашия автомобил за използване на открито. 【Практични аксесоари】 Този автомобил снегоуборщик - практичен аксесоар за вашия автомобил през зимата.Автомобилно средство за отстраняване на сняг, Стъргалка за лед с четка за сняг, стъргалка за сняг за автомобил, здрав пластмасов гумена четка за сняг, Многофункционални преносими стъргалки за лед за предното стъкло на превозното средство.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Snow Remover
Material:
Plastic + Rubber
Color:
As picture shown
Size:
Approx. 9.8 x 52.3 x 16.8cm/3.9 x 20.6 x 6.6in
Package List:
1 x Snow Remover:
Instructions:
Use a snow shovel to remove the snow of the front windshield, the glass on both sides and the rearview mirror (be careful not to use other hard or sharped objects). Use an electric heating automatic snow removal device of the rear windshield. The snow also needs to be blown off at the rear taillight, and other parts can be temporarily ignored. The car will be blown off naturally when it walks. :
Note:
When removing snow from your car, do not use salt or hot water.: