Кошници за бельо DOITOOL, Подвесная кош За бельо Направи си сам Стенен Контейнер с Голям Капацитет, Органайзер За Съхранение, Сгъваема Кутия, Стоки за Дома с Двойни Кле?
  • New

Кошници за бельо DOITOOL, Подвесная кош За бельо Направи си сам Стенен Контейнер с Голям Капацитет, Органайзер За Съхранение,

BGN 20.59

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Подходящ за пране, спалня, баня, гардеробна, общежития и др Сгъваема конструкция, с дупки за окачване отзад, лесно се събира и обработваДизайн голям капацитет за подреждане на дрехите или никаква всячины.за съхранение на дрехи, кърпи, играчки и чорапи в банята, хола или спалнята. комплектът включва лепило куки за лесна инсталация.Описаниеэта подвесная кошница за дрехи със собствените си ръце - голям контейнер за съхранение на мръсни дрехи за вас.Благодарение на големия си капацитет, помага ви да почиствате мръсни дрехи, всеки ден стаята изглежда толкова спретнати и чисти.И тя е подвижна, лесно да го носите със себе си или да залагате на всяка плоска повърхност.Практична кутия за домашно бельо, което не трябва да пропускате.Характеристики - Цвят : Сив. - Материал : PP. - Размер : около 26,5x21,6x38, 6 см - Сгъваема конструкция, с дупки за окачване отзад, лесно се събира и обработва. - Дизайн и голям капацитет за подреждане на дрехите или никаква всячины. - за съхранение на дрехи, кърпи, играчки и чорапи в банята, хола или спалнята. - лепило куки в пакет за лесна инсталация. - Подходящ за пране, спалня, баня, гардеробна, общежития и т. Пакетът включва 1 x стенни подвесную кутия.