HANABASS Фотокамни под формата на домашен любимец, Маркер за тревата, Творчески Надгробный камък, Надгробни паметници, Маркери в рамка, Изгубен Коте, а с Надгробной печ?
  • New

HANABASS Фотокамни под формата на домашен любимец, Маркер за тревата, Творчески Надгробный камък, Надгробни паметници, Маркери

BGN 12.54

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

смолаКамъкът за загуба на домашни любимци : ??КАМЪК за обозначаване на гроба на кучето, нашият мемориален камък за кучета използва катран и покритие. има усещане на този камък, може да издържа на въздействие на външни фактори, устойчив на атмосферни влияния, подходящ за използване на открито. Украсата на паметника на камък : ?? надгробная печка за кучета, тази надгробная печка за домашни любимци са изработени от водоустойчив материал, тя не ръждясва от водна ерозия.Това собачье надгробен камък е не само паметен камък, но и надгробным камък.Един незабравим подарък на любимата си котка : както на закрито, така и на открито.Поставете го в градината, на верандата, в двора.Надгробный камък за котки : надгробна плоча в ЧЕСТ на ДОМАШНИ любимци Този паметен камък във формата на сърце ще малко комфорт и спокойствие в това трудно време.Кърпи за момчета и кучета : Можете да поставите този паметен камък у дома, точно като кучето винаги ще бъде до вас.Пратката включва 1 х мемориален камък за домашни любимци Характеристики -Цвят : както е показано на камъните за животни,- е Изработен от здрав, устойчив на атмосферни влияния смола материал, мемориален камък за домашни любимци стабилен и траен за използване на подаръци с съчувствено към кучетата.47 X1 запомнящи се подаръци за котки. -Камъни за спомен на домашните животни - това е обмислен подарък, които изразяват съчувствие, утеха, спомен за памятном подарък за домашни любимци. -Можете да сложите този камък е в значително място или да го запази наблизо в градината на мемориални градински камъни. -Можете да сложите този камъкът, кучето в градината или задния двор, като че кучето все още се играе с вашите кошачьими незабравими градински камъни. -Нашият мемориален камък за домашни любимци може да ви помогне да запомните вашата изгубената куче и комфорт на вашите надгробни камъни за кученца с разбито сърце.