APPS2Car 2-Pack е Съвместим с автомобилен монтиране Magsafe, арматурното панел, Магнитен държач телефон за кола, подходящ за извита повърхност, стена за телефон Hands Free, подход?
  • New

APPS2Car 2-Pack е Съвместим с автомобилен монтиране Magsafe, арматурното панел, Магнитен държач телефон за кола, подходящ за

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Е предназначена за i Phone серия 14/13/12 : Това е планина за телефон magsafe за автомобил, специално разработена за i Phone 14 13 12 Pro Max Mini с официалния калъф magsafe или без негоЗа обикновения неформален повод, моля, използвайте доставения метален пръстен. ? Двойно завъртане на 360 ° : Това магнитно закрепване за телефон е оборудван удлинителем и двойно отточна тръба на шарнирна връзка, с възможност за завъртане на 360 градуса, което осигурява възможност за избор на различни ъгли на наклон и височина.Помага на водача да се насладите на потока на въздух и предотвратява прегряване на телефона. (Безжичен зареждане не се поддържа). ? За плоски и леко извити повърхности, Благодарение на усовершенствованному дизайн тиксо е магнитното за определяне на подходящ за повечето плоски и леко извити повърхности.Може да се използва на повърхността от въглеродни влакна, PVC, дърво, ABS и метална лента. (Не е за кожата или алькантары). ? Силен като черна дупка : благодарение на иновативен магнитам 17 N52 и метална кольцевому дизайн ние нарушаваме пазарна норма и повишаване на магнитното усвояването и стабилността на повече от 50%. ?За притежателя на пръстените и Popsocket : Автомобили магнит за телефон подходящ за повечето смартфони или таблети с диагонал 4,7-6,8 инча.Дизайн без кухи блокове, единствено за popsockets и притежателя на пръстените". (Забележка : Диаметър на притежателя на пръстена или popsockets трябва да бъде по-малко 41 мм). ?2 x ефективност : С това магнитно затваряне за вашия телефон, в комплект от 2 теми можете да ги споделят със семейството си и да получават удоволствие от съвместното използване.Това ще бъде идеалният партньор за вас и вашето семейство в безопасно шофиране.Насладете се на удобна навигация, зареждане, разговори или слушане на музика.