Търтей Cabilock Дръжка за баня Ъглова поставка за краката, Без Перфорация Стенни Стъпало на Бялата Пълзяща Полк Аксесоари за Педалите Нескользящий Стенен държач за Бр?
  • New

Търтей Cabilock Дръжка за баня Ъглова поставка за краката, Без Перфорация Стенни Стъпало на Бялата Пълзяща Полк Аксесоари за

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПП ПОСТАВКА ЗА ДУШ - седнете сега на някоя височина, която ви е необходима за бръснене под душа.Ъглова поставка за душ-удобно измиване на краката при вземането на вана. нескользящая вземе подножието на педала-Поставка за краката от два тежкотоварни алуминиева сплав за душ, бръснене на крака.АКСЕСОАРИ за БАНЯ - Трябва да се прилагат върху гладка, суха повърхност.Стойка ЗА крака за БРЪСНЕНЕ - Произведен от висококачествена пластмаса, конструкцията без пробиване, издръжлив и лесен за употреба.ПОСТАВКА за ДУШ-Задаване на произволна височина, необходима за бръснене под душа.Ъглова поставка за душ-удобно измиване на краката при вземането на вана. нескользящая вземе подножието на педала-Поставка за краката от два тежкотоварни алуминиева сплав за душ, бръснене на крака.АКСЕСОАРИ за БАНЯ - Трябва да се прилагат върху гладка, суха повърхност.Стойка ЗА крака за БРЪСНЕНЕ - Произведен от висококачествена пластмаса, конструкцията без пробиване, издръжлив и лесен за употреба.Пратката включва 1 x поставка за краката, за помощ при стъпка Функции-тя също може лесно да се движат. - Самозалепващи се крака за краката е достатъчно да се използва като помощно средство за балансиране, което дава възможност за безопасно и удобно бръснене на краката. - особено полезно е за най-нуждаещите се, като бременни жени, слаби и т. - Материал : PP. - лесен за носене - отлично подходящ за пътуване! - Размер : 15,5x11,5x11,5 см - Изработен от висококачествена пластмаса и е направен, без пробиване, издръжлив и лесен за употреба.Информация за стоки, стойка за крака за бръснене Самозалепващи се подложки за краката е достатъчно да се използва като помощно средство за балансиране, което дава възможност за безопасно и удобно бръснене на краката.Caddy е Изработена от висококачествен полипропилен и има дизайн без пробиване, здрав, издръжлив и лесен за употреба.