Комплект за Шведска маса KELUNIS от Неръждаема Стомана, Кръгла Подогревательница за Шведска Маса със Стъклен Капак и Притежател на Гориво за Сватби, Партита, Банкети, ?
  • New

Комплект за Шведска маса KELUNIS от Неръждаема Стомана, Кръгла Подогревательница за Шведска Маса със Стъклен Капак и Притежател

BGN 70.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✓ Партита, zvanыe вечери и много други : Тази елегантна форма за печене представлява перфектна комбинация от елегантност и функционалностВсеки детайл е обмислен така, че да придават удобство и стил на вашето званому вечеря или фуршету. ✓ Поддържане на температурата и нагряване : Тиган от неръждаема стомана, изработен от висококачествена неръждаема стомана, а от долната тава е снабден баллоном за подаване на газово гориво, която е идеална за сервиране на блок-маса и други случаи, когато храната трябва да се поддържа топло в продължение на дълго време. ✓ Широк спектър от приложения : идеален за търговски, обществено хранене, бюфети, зони за закуска в хотели, късни закуски на хотелско, ресторантско, кетъринг, партита, сватбени тържества и на самообслужване. ✓ Удобство : Еднократно фондю "шведска маса" е оборудвано с две здрави, приятни на допир дръжки от двете страни, които предоставят голямо удобство при използване на плочи с подвижни подносами за хранене. ✓ Трайно и сигурно : Има здрава и стабилна рамка от неръждаема стомана с вграден държач капак, флип от капака по време на и вместительной капацитет. ✓ Партита, zvanыe вечери и много други : Тази елегантна форма за печене представлява перфектна комбинация от елегантност и функционалност.Всеки детайл е обмислен така, че да придават удобство и стил на вашето званому вечеря или фуршету. ✓ Поддържане на температурата и нагряване : Тиган от неръждаема стомана, изработен от висококачествена неръждаема стомана, а от долната тава е снабден баллоном за подаване на газово гориво, която е идеална за сервиране на блок-маса и други случаи, когато храната трябва да се поддържа топло в продължение на дълго време. ✓ Широк спектър от приложения : идеален за търговски, обществено хранене, бюфети, зони за закуска в хотели, късни закуски на хотелско, ресторантско, кетъринг, партита, сватбени тържества и на самообслужване. ✓ Удобство : Еднократно фондю "шведска маса" е оборудвано с две здрави, приятни на допир дръжки от двете страни, които предоставят голямо удобство при използване на плочи с подвижни подносами за хранене. ✓ Трайно и сигурно : Има здрава и стабилна рамка от неръждаема стомана с вграден държач капак, флип от капака по време на и вместительной капацитет.