FOMIYES 2 Комплекта Силиконова Форма за червило Лесно Out Набор от Силиконови форми за полимерни комплекти червило САМ Осъществяване на устните, Определени за извършва?
  • New

FOMIYES 2 Комплекта Силиконова Форма за червило Лесно Out Набор от Силиконови форми за полимерни комплекти червило САМ Осъществяване

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Козметична червило : Преносим и не е толкова лесно да се деформирал и се скъсаИзготвяне на червило : Тя здраво се държи, не пада, лесен за употреба.Тръби с масло за устни : лесен за употреба, професионални за домашна червило.Форма за туба с червило : Използвайте безопасни материали, за да си червило безопасни и удобни за използване.Празна туба с червило с ръцете си : може да се използва за изсушаване на вътрешната дупка или да го обработва озон при по-ниска температура.Осъществяване списък 2 комплекта x формата на червило със собствените си ръце Характеристики - Цвят : както е показано на домашно формата на червило. - Размер : около 4,50 X3,00 X3,50 см / 1,77 X1,18 X1,38 инча силиконовата пръчка. - Материал : Силиконова форма за занаяти. - Ти можеш да червило, идеален подарък за приятелка, туба с гланц за устни. - Преносим и не ще бъде лесно да се деформира и да се счупят козметичен апарат. -Той може твърдо да стои, без отваливаясь, лесна за употреба форма за грим със собствените си ръце. - Малък размер и леко тегло са предназначени за по-удобно носене и съхранение форма за тюбиков червило. - Вие можете да се радвате на щастлив и лесно занимание със собствените си ръце.Най-добрият подарък за приятелите - форма за балсама за устни със собствените си ръце.Информация за стоки Форми за смола Продуктът представлява комплект пръстени за изработване на собствените си ръце. ръчни форма на Идеален помощник за червило със собствените си ръце, можете да направите нежни и красиви червило себе си, е добър избор за ръчно изработени подаръци за вашите приятели и семейство.