UGPLM 2 бр., усилвател за съединител, карпалния эспандер, категоричен тренажор, тренажор за тренировка на пръстите, категоричен захват за ръцете
  • New

UGPLM 2 бр., усилвател за съединител, карпалния эспандер, категоричен тренажор, тренажор за тренировка на пръстите,

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Подобри улавянето ръка За ръка, като ръцете, пръстите и китката, това е идеалният начин за увеличаване на силата на ръцете и подобряване на съгласуваносттаВисококачествена стоманена дръжка. Материал : Стомана. Тренажор за ръце : Портативен, лесен за използване, вие можете да носите тези симулатори за ръце със себе си за спорта. Използвайте ги у дома, в офиса или на път да се превърне своя лесен за ефективна тренировка. Траен : Той е изработен от висококачествени стоманени дръжки с накаткой и висококачествени извори за дълголетие.Описание : - Траен : Той е изработен от висококачествени стоманени рифленых дръжки и висококачествени извори за дълголетие. - Тренажор за ръце : портативен, лесен за използване, вие можете да носите тези симулатори за ръце със себе си за спорта. - Подобри улавянето ръка За ръка, като ръцете, пръстите и китката, тя осигурява перфектен начин за увеличаване на силата на ръцете и подобряване на съгласуваността.Висококачествена стоманена дръжка. - Използвайте ги у дома, в офиса или на път да се превърне престой в ефективна тренировка.Спецификация : - Материал : стомана Таблица с размер : 14 см x 10,5 см/5,51 дюймах4,13 инча В комплекта са включени : 2 тренажор за усилване на захващане за ръцете Забележка : 1. Моля се допуска малка грешка се дължи на ръчно измерване. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. Пожелавам ви приятно пазаруване в Онлайн!Ние високо ценим ви за избора на нашия магазин.Моля, внимателно да се запознаете с подробностите за нашите продукти са в описанието, преди да купите.

- Material:
Steel
Size Chart:
14cmx10.5cm/5.51inchx4.13inch:
Package Includes:
2 Hand Grip Exerciser Strengthener:
Note:
1. Please allow slightly error due to manual measurement.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
3. Wish you a wonderful online shopping!:
We greatly apreciating you for choosing our shop. Please check the details of our products in the description carefully before your purchase. Thanks!: