PAGVMIN 3 подножието Сгъваеми Украса от Тиква за Хелоуин, Украса за Хелоуин с предварително подсвеченными 100 светодиоди и 8 режима на осветление, Изскачащи Украса от Ти?
  • New

PAGVMIN 3 подножието Сгъваеми Украса от Тиква за Хелоуин, Украса за Хелоуин с предварително подсвеченными 100 светодиоди

BGN 26.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?[??? ???? & ? ????? ?????] - Разборное украса във формата на тиква, предварително създаден със 100 светодиодни крушки вътре и има 8 регулируеми режима на осветление, тя ще се вижда през нощта и ще нощта на Хелоуин, без съмнение, с това украса за Хелоуин вашият дом ще бъде в центъра на вниманието на съседите си ?[???? ?? ??????? & ???????] - За да завършите инсталацията не изисква никакви инструменти, целият процес се извършва лесно и бързо.А когато това не е необходимо, можете да го сгънете и не заемат място. ?[????? ??? ????????? ??????????] - Класическа форма на фенерче Джак сладка черна магическа шапка ще придадат на вашето Хелоуин по-забавно, ще подобрят празничната атмосфера във вашия дом.Поканете вашите приятели, съседи и деца да посетят вашия дом и да се насладите на страна. ?[??????? ????????,??? ????? ???????] - Това складное украса от тиква се захранва от отделението за батерията, без кабели или вилици не се изисква, и то не е ограничено от пространството, така че можете да го поставите навсякъде, където искате. ?[??????? & ????? ????] - Рамка тиквен фенер за Хелоуин, изработени от устойчив метал и обтянут мека кърпа с подплата за по-дълга употреба.Освен това, той идва с три заземляющими тояги и други аксесоари, които ще му помогнат по-здраво да стои на земята. ?[??? ???? & ? ????? ?????] - Разборное украса във формата на тиква, предварително създаден със 100 светодиодни крушки вътре и има 8 регулируеми режима на осветление, тя ще се вижда през нощта и ще нощта на Хелоуин, без съмнение, с това украса за Хелоуин вашият дом ще бъде в центъра на вниманието на съседите си. ?[???? ?? ??????? & ???????] - За да завършите инсталацията не изисква никакви инструменти, целият процес се извършва лесно и бързо.А когато това не е необходимо, можете да го сгънете и не заемат място. ?[????? ??? ????????? ??????????] - Класическа форма на фенерче Джак сладка черна магическа шапка ще придадат на вашето Хелоуин по-забавно, ще подобрят празничната атмосфера във вашия дом.