Жена раница с бродерия MAZEXY, Чанта за през рамо в стил бохо, Реколта чанта през рамо с Етнически цвете (Сапфирово-Червен)
  • New

Жена раница с бродерия MAZEXY, Чанта за през рамо в стил бохо, Реколта чанта през рамо с Етнически цвете (Сапфирово-Червен)

BGN 14.49

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Надмощие : Канва с бродерияИзработен е от платно с висока плътност на лигавицата.Атрактивен дизайн на бродерии както отпред, така и отзад.Презрамки може да се регулира в зависимост от растежа.Подходящ за жени от всички възрасти.Дизайн бутон за защита от кражба на ефективно защитава вашите продукти от загуба.Лесно преносими лични неща за дневни пътувания.Висококачествен обков изглежда много луксозно.Цвят не поблекнет в продължение на дълго време. ? Материал : платно с висока плътност, бродерия и лигавицата. ? Стил : 1 голям джоб (с магнитна закопчалка и лента), 2 открити вътрешни джоба в предната част, 1 вътрешен джоб с цип отзад.И 1 чанта с цип на задната страна на чантата. ? Размер : 9,0 "Д х 5. ? Идеален подарък : благодарение на елегантния дизайн може да се носи в почти всички случаи на живота си : вечеря, сватба, спорт, пътуване и т. Също така е чудесен подарък за влюбени или приятели за Коледа, Нова година, рожден ден, деня на благодарността и т. ? Материал : платно с висока плътност, бродерия и лигавицата. ? Стил : 1 голям джоб (с магнитна закопчалка и лента), 2 открити вътрешни джоба в предната част, 1 вътрешен джоб с цип отзад.И 1 чанта с цип на задната страна на чантата. ? Размер : 9,0 "Д х 5. ? Идеален подарък : благодарение на елегантния дизайн може да се носи в почти всички случаи на живота си : вечеря, сватба, спорт, пътуване и т. Също така е чудесен подарък за влюбени или приятели за Коледа, Нова година, рожден ден, деня на благодарността и т.