Подарък кутия с размер 4 бр. всяка кутия - Късчета хартия, а в тези кутии - набор от Опашки за коса, Кутия за шаферките, размер 10,3x7,5x3,2 инча, Подаръчни кутии с капак, бял ?
  • New

Подарък кутия с размер 4 бр. всяка кутия - Късчета хартия, а в тези кутии - набор от Опашки за коса, Кутия за шаферките,

BGN 12.13

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[В нашия комплект кутии влиза] : Всичко, което ви е необходимо за направата на красиви подарък кутии за подаръци или празникМожете да направите нашите подаръчни кутии със собствените си ръце, създавайки своята индивидуална карта за подарък кутия.Идеалният размер на 10,3x7,5x3,2 инча, на кутията и са изработени от висококачествена кутия с магнит. [ЛЕСЕН за монтаж] : Нашите кутии са лесни за монтиране, размер оферти за шаферките ви позволява да поставите в тях разнообразие от подаръци за различни видове.Позволете на въображението си да създадете красива и специална кутия за предложения прислужница на булката или за всеки друг празник, подарък за опаковане. [Високо качество И здравина] : подаръчни кутии за сватбени партита са направени от високо качество на продукта, тяхното лесно да се съберат, те съдържат самозалепваща се лента, за поддържане на формата, подарък кутия с набор има магнитно покритие. подарък кутия ask to be шаферка има добро равновесие. [Идва В пакет] : Във всяка бяла подарък кутия е включен пакет от късчета бяла хартия и комплект от 2-те опашки от панделки за коса, за да лесно да се направи красивите и полезни подаръци на приятелките си годеница.Получавате повече за по-малко пари и с този голям подарък скоростна brides box. [100% гаранция] : Ще се радвате на тази сладка малка кутийка, ние Supremo MD 22 предлагаме обслужване на клиенти 24 часа в денонощието, не се колебайте да посетите нашия магазин, като кликнете върху "Supremo MD 22" до името. връщане на парите в рамките на 30 дни.Купувайте със сигурност и направете така, че вашият подарък остава завинаги.Всичко, което ви е необходимо за направата на красиви подарък кутии за подаръци или празник.Можете да направите нашите подаръчни кутии със собствените си ръце, създавайки подарък кутия по ваш вкус.Идеалният размер на 10,3x7,5x3,2 инча, на кутията и са изработени от висококачествена кутия с магнит.