10 бр. Гайка за ремонт на резби, Аксесоар за Закрепване от Неръждаема Стомана, Външна Резба M8*1.25, Дължина 12 мм, Подходящ за Авиация, Коли, електронни комуникации
  • New

10 бр. Гайка за ремонт на резби, Аксесоар за Закрепване от Неръждаема Стомана, Външна Резба M8*1.25, Дължина 12

BGN 30.48

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Това е ефективен инструмент за ремонт на резби, който позволява икономично ремонт на резбовани отвориПродуктът е произведен от неръждаема стомана, за да се гарантира трайност и стабилност на продукта.Широк спектър сценарии за прилагането, може да се използва в авиацията, автомобилите, електронни комуникации, компютри, лампи и излучателях и т. Има 10 гайки за ремонт на резби, които могат да са много практични отговори на вашите нужди за използване и подмяна.Отлично качество на изработка, идеален заместител на стария и има дълъг срок на служба.Това е ефективен инструмент за ремонт на резби, който позволява икономично ремонт на резбовани отвори.Продуктът е произведен от неръждаема стомана, за да се гарантира трайност и стабилност на продукта.Широк спектър сценарии за прилагането, може да се използва в авиацията, автомобилите, електронни комуникации, компютри, лампи и излучателях и т. Има 10 гайки за ремонт на резби, които могат да са много практични отговори на вашите нужди за използване и подмяна.Отлично качество на изработка, идеален заместител на стария и има дълъг срок на служба. Това е ефективен инструмент за ремонт на резби, който позволява икономично ремонт на резбовани отвори. Продуктът е произведен от неръждаема стомана, за да се гарантира трайност и стабилност на продукта. Широк спектър сценарии за прилагането, може да се използва в авиацията, автомобилите, електронни комуникации, компютри, лампи и излучателях и т. Разполага с 10-те гайки за ремонт на резби, които да отговарят на вашите нужди за използване и замяна, е много практично. Отлично качество на изработка, идеален заместител на старите и има дълъг срок на служба.Параметри : Тип на продукта : Гайка за ремонт на резби Материал : неръждаема стомана 303 Спецификация : Вътрешна резба M5 x 0,8 мм, външна резба M8 x 1.

Item Type:
Thread Repairing Nut
Material:
303 stainless steel
Specification:
Female thread M5 x 0.8mm male thread M8 x 1.25mm length 12MM
Length:
Approx. 12mm / 0.5in
Whether Slot:
Yes
Purpose:
Thread repair
Case:
For example, if the M8 thread is slippery, if you want to continue to use the M8 thread after the restoration, use this method to first expand the M8 thread to the M10 thread, and then use the M8-M10-12 length reducer to change it back to M8 , So because the material of this reducing diameter is stainless steel, it will make the M8 thread more firm.
Package List:
10 xThread Repairing Nut :