Molded Тенджера, Здрава Японска Тенджера Sukiyaki с Дървен капак Равномерно нагряване на Груба текстура за приготвяне на Спагети за Яхния
  • New

Molded Тенджера, Здрава Японска Тенджера Sukiyaki с Дървен капак Равномерно нагряване на Груба текстура за приготвяне

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Леене : Този японски съд за sukiyaki е изработен от висококачествен лят материал и изделия от дърво, който осигурява по-дълъг експлоатационен животДърво на кутията : Тази японска тенджера за sukiyaki има дървен капак, който може да предпази повърхността и топлината.Равномерно нагряване : Тази японска тенджера sukiyaki може да се разпределя равномерно, за да се затопли, тя е подходяща за приготвяне на спагети, shabu-shabu или задушено месо.Груба текстура : Тази японска тенджера за sukiyaki е с грапава повърхност и структура, която е благоприятна за впитыванию масло, при продължително впитывании на корпуса повърхност на тигана се образува слой от незалепващо смазване.Идеален подарък : Този японски саксия за sukiyaki - идеалният подарък за вашите приятели и семейство, подходящ за дома и ресторанта. Леене : Този японски съд за sukiyaki е изработен от висококачествен лят материал и изделия от дърво, който осигурява по-дълъг експлоатационен живот. Дърво на кутията : Тази японска тенджера за sukiyaki има дървен капак, който може да предпази повърхността и топлината. Равномерно нагряване : Тази японска тенджера sukiyaki може да се разпределя равномерно, за да се затопли, тя е подходяща за приготвяне на спагети, shabu-shabu или яхния. Груба текстура : Тази японска тенджера за sukiyaki е с грапава повърхност и структура, която е благоприятна за впитыванию масло, при продължително впитывании се образува слой от незалепващо смазване на повърхността на корпуса на котела. Идеален подарък : Тази японска тенджера за sukiyaki - идеалният подарък за вашите приятели и семейство, подходящ за дома и ресторанта.Как да използвате : 1. Първо изтрийте тенджера с топла и мека четка, след това подсушете тенджера на източника на топлина. Намажете парче свински кора с масло (или готварско) и на няколко пъти го търка в готвене.

Item Type:
Sukiyaki Pot
Material:
Cast , Composite Wood
Bottom Diameter:
Approx. 14cm / 5.51in
Feature:
Perfect for Home Use or Even Restaurant Use. Perfect for Serving Noodles, Shabu Shabu or Stews.
Product Size:
Approx. 25 x 25 x 9.5cm / 9.84 x 9.84 x 3.74in ( Manual Measurement, Slight Error May Exist )
Weight:
Approx. 3500g / 123.46oz
Package List:
1 xSukiyaki Pot1 x Lid:
Note:
1. The new pot has no oil layer, and it must be dried on a low fire when it is first used! Just rub a thin layer of cooking oil on it.:
(If you use it f :