Angoily Защита Мебели 8шт Статична Защита на Дръжки за Потребителска Защита От Врати за Безопасност Спалня Детска Дръжка Декор Капачка на Капака на Дръжката на Вратат?
  • New

Angoily Защита Мебели 8шт Статична Защита на Дръжки за Потребителска Защита От Врати за Безопасност Спалня Детска Дръжка

BGN 3.20

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Капачка на дръжката на вратата : антистатик и предотвращающая сблъсък, за да се избегне въздействието на статично електричество през зимата и на дръжката на врататаПротектор дръжката на вратата : Тази чанта за дръжката на вратата е много лесен за инсталиране и употреба, което ви осигурява по-голямо удобство. Капачка на дръжката на вратата : Здрава и с добра еластичност, екологично чиста и без мирис, отличен и надежден за дръжката на вратата.Обзавеждане : Мека и еластична, тази капака дръжки няма да е лесно да се деформира, тя е полезна, vi, Материал EVA, премия за качество, еластичен и удобен, през зимата не замръзва за домашна дръжката на вратата.Капачка на дръжката на вратата : антистатик и предотвращающая сблъсък, за да се избегне въздействието на статично електричество през зимата и на дръжката на вратата.Протектор дръжката на вратата : Тази чанта за дръжката на вратата е много лесен за инсталиране и употреба, което ви осигурява по-голямо удобство. Капачка на дръжката на вратата : Здрава и с добра еластичност, екологично чиста и без мирис, отличен и надежден за дръжката на вратата.Обзавеждане : Мека и еластична, тази капака дръжки няма да е лесно да се деформира, тя е полезна, vi, Материал EVA, премия за качество, еластичен и удобен, през зимата не замръзва за домашна дръжката на вратата.Списък на пакетите в 8 x покривала за врати дръжки Характеристики - Размер : 13. - Избягвайте статично електричество и студ при използване на дръжката на вратата студена зима, това е удобно за използване. - вратата се дръжка предпазва децата от удар и нараняване на членовете на семейството, прекрасна функция. - Изработена от приятен качествен материал, без мирис, този калъф е превъзходно и е полезен за врати дръжки. - Гъвкав и еластичен, този калъф за писалка няма да е лесно да се деформира, полезен si - Материал : EVA.