Кабел за зарядно на iPhone, Сертифициран ПФИ Кабел за зареждане дължина 3 М С цел Синхронизиране на данни по USB, Найлонова Оплетка на Кабела, който е Съвместим Със Заряд?
  • New

Кабел за зарядно на iPhone, Сертифициран ПФИ Кабел за зареждане дължина 3 М С цел Синхронизиране на данни по USB, Найлонова

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Синхронизация и пренос на данни едновременно на най-високите скорости на вашите устройства.Сигурността е гарантирана висока производителност.Компактен алуминиев конектор помага да запазите устройството в безопасност. Пълното прехвърляне на данни и синхронизация с i Phone 14/13/12/11/11 Pro/11 Pro Max/XS/XS Max/XR/X/8 Plus/8/7 Plus /7/ Синхронизиране 6s Plus / 6s/6 Plus/6/ 5/5c/5/Air 2/ mini/mini 2/mini 4 и т. Срока на експлоатация на 3,5000 + при флексия, не отстъпва по производителност на зареждане и синхронизация дори в сравнение с оригиналните кабели. Използването на висококачествен найлон с плетени жилетки, без entanglements и основен материал, прецизен дизайн на интерфейса.Уникален дизайн и високо напрежение ви позволява да съхраните добър сигнал и сверхпрочную стабилност при висока скорост.Изключително здрав съединител.Ултра-бързо прехвърляне на данни до 20% в сравнение с обикновен кабел. Какво получавате : Ако не сте доволни от Laxon, ние ще ви дадем 100% обслужване. Синхронизация и пренос на данни едновременно на най-високите скорости на вашите устройства.Сигурността е гарантирана висока производителност.Компактен алуминиев конектор помага да запазите устройството в безопасност. Пълното прехвърляне на данни и синхронизация с i Phone 14/13/12/11/11 Pro/11 Pro Max/XS/XS Max/XR/X/8 Plus/8/7 Plus /7/ Синхронизиране 6s Plus / 6s/6 Plus/6/ 5/5c/5/Air 2/ mini/mini 2/mini 4 и т. Срока на експлоатация на 3,5000 + при флексия, не отстъпва по производителност на зареждане и синхронизация дори в сравнение с оригиналните кабели. Използването на висококачествен найлон с плетени жилетки, без entanglements и основен материал, прецизен дизайн на интерфейса.Уникален дизайн и високо напрежение ви позволява да съхраните добър сигнал и сверхпрочную стабилност при висока скорост.Изключително здрав съединител.