JHBHQKX 6 Бр. Кръгла led лампа 5 W, 10 W, 20 W, встраиваемое осветление, вграждане, 3/4, КОЧАН-Прожектори с антирефлексно покритие, черно Алуминиева лампа за дооснащения дневна с?
  • New

JHBHQKX 6 Бр. Кръгла led лампа 5 W, 10 W, 20 W, встраиваемое осветление, вграждане, 3/4, КОЧАН-Прожектори с антирефлексно

BGN 37.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дизайн материал ※ : Корпус на осветителното тяло е изработен от алуминий, който е с малки размери и е подходящ за всякакъв таван, подобряване на стила на вашия домТой е много подходящ за декорация на дома и осветление витрини. ※ Спестяване на енергия на светодиодите : използването на ново поколение led чипове с по-високи люменами и по-ниска консумация на енергия.Това може да ви спести до 90% от разходите за енергия и предотвратява появата на отблясъци и драскотини. Характеристики за сигурност ※ : Позволявайте контакт с изолационен слой от тавана, т. разпределителните кутия има функцията за топлинна защита.Подходящ за различни тавани и греди.Това няма да доведе до пожар на покрива или на таван балках. ※ Удобна настройка : Използвайте извити скоби за надеждно определяне на вградените led лампи на тавана, което опростява настройката без използване на инструменти. ※ Гаранция за качество : Нашите вградени led светлини са преминали тестове за безопасност за да се гарантира по-добро качество, сигурност и надеждност.Излъчвайки слънчевата текстура, той може да постигне истинската цветовете и отговарят на всяко настроение и нуждите на в дизайна. ※ Дизайн материал : Корпуса на лампата е изработена от алуминий, който е с малки размери и е подходящ за всякакъв таван, подобряване на стила на вашия дом.Той е много подходящ за декорация на дома и осветление витрини. ※ Спестяване на енергия на светодиодите : използването на ново поколение led чипове с по-високи люменами и по-ниска консумация на енергия.Това може да ви спести до 90% от разходите за енергия и предотвратява появата на отблясъци и драскотини. Характеристики за сигурност ※ : Позволявайте контакт с изолационен слой от тавана, т. разпределителните кутия има функцията за топлинна защита.Подходящ за различни тавани и греди.Това няма да доведе до пожар на покрива или на таван балках. ※ Удобна настройка : Използвайте извити скоби за надеждно определяне на вградените led лампи на тавана, което опростява настройката без използване на инструменти.