10 бр. Комплект златни тренировки за бетон, бормашини Mgtgbao за полагане на плочки, тухли, пластмаса и дърво, на върха от волфрамов карбид е Най-подходящ за стенни оглед?
  • New

10 бр. Комплект златни тренировки за бетон, бормашини Mgtgbao за полагане на плочки, тухли, пластмаса и дърво, на върха от

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

НОВ ПРИЯТЕЛСКИ ПРОЦЕС : Ние се отказахме от традиционния процес на спрей и са въвели нова процеса на нанасяне на галванични покрития за обработка на повърхността на тренировка и намаляване на броя на ръжда по сверлеНОВИ МАТЕРИАЛИ : Ние се отказваме от използването на използваните метали, използваме нови твърди сплави и високо качество на твърди сплави, за да предоставим на нашите клиенти по-качествени продукти.ОТЛИЧЕН ДИЗАЙН : U-образен дизайн прави тренировка по-гладка и по време на употреба.Пробиване с позициониране на триъгълна тренировка ще бъде по-точна.Материал : цементированный карбид.Опашка : шестостенния на опашка 1/4.Вид на режещата глава : триъгълни.Обработка на повърхността : нов приятелски процеса на нанасяне на покритие. Размер : 5 мм (3/16 "), 6 mm (1/4"), 8 mm (5/16"), 10 mm (3/8"), 12 mm (1/2"). дължина : 145 мм. Набор от многофункционални тренировки 10 бр. с диаметър свредло 3/16" (5 mm) и диаметър джолан 6,35 мм 3шт с диаметър свредло 1/4 "(6 mm) и диаметър джолан 6,35 мм 2 елемента с диаметър свредло 5/16 "(8 mm) и диаметър джолан 6,35 мм 1бр с диаметър свредло 3,8" (10 mm) и диаметър джолан 6,35 мм 1бр със свредло с диаметър 1/2 " (12 mm) и диаметър джолан 6,35 мм мм. При пробивни твърди материали (стъкло, порцелан, плочки за пода, мрамор или гранит) за смазване използвайте вода. 4 мм и 5 мм малък размер, моля, не използвайте режим на удар при използване.Моля, вземете предпазни мерки при употреба, обърнете внимание на безопасността. ➊ Антикорозионна обработка : Повърхност е покрита с электрофоретической боя, за да се предотврати корозията на тренировки, и на традиционния процес на нанасяне на покритие отменен, а качеството на продуктите по-горе.Повърхността на тренировки полира и гладка повърхност. ➋Специальный дизайн : Остри дизайн с копие, здрава твердосплавная режещата глава може лесно да се абсорбира в различни материали.Конструкция тренировки с U-образна канавкой, обработка на повърхности от ръжда, пробиване и премахване на стружки по-гладко. Многоцелеви : Набор от тренировки за зидария широко се използва, той може лесно да се абсорбира в различни материали, като керамични плочки, стъкло, твърди пластмаси, цимент, бетон, огледален травертин, тухлена стена, дърво, и може да намали почивка. Размер на свредло : Комплект от 10 бр. тренировки с 5 различни размери, 3/16" (5 мм) 1/4" (6 мм), 5/16" (8 мм) 3/8" (10 мм), 1/2" (12 мм). Различни размери за различни приложения, които ще ви помогнат да се отговори на различните вашите ежедневни нужди.