Hiziwimi 4 бр. Бели Метални Разделители за рафтове, Мултифункционален Разделител Рафтове, Регулируема Органайзер за дрехи, Кухи Бели Разделители за съхранение, Дървен ?
  • New

Hiziwimi 4 бр. Бели Метални Разделители за рафтове, Мултифункционален Разделител Рафтове, Регулируема Органайзер за дрехи, Кухи

BGN 11.27

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Бележки и опаковка : Моля, внимателно изтрийте го в шкаф, когато ще им се радватНашите разделители за рафтове са подходящи за дърво 0,4 инча-0,9 инча или рафтове, моля, потвърдете размер преди покупката, така че той може да се побере върху рафта.В нашия пакет са включени 4 бр. метални разделители за рафтове.Материал И размери : Той е изработен от висококачествен материал с използване на съвременни технологии, здрави и издръжливи.Дължина-12,2 инча, ширина - 9,56 години инча, дебелина - 0,14 инча. Подходящ за дърво или рафтове с дебелина 0,4 инча-0,9 инча.Триъгълен заваряване прави рамка от вагонки по-устойчиви.ОРГАНАЙЗЕР : той ще ви помогне лесно да се разделят на широки рафтове в килера, за да може леко сгъване на дрехи, кърпи, пуловери, одеала, кърпи, чанти, портфейли и други елементи.Той също така може бързо да се подреди бъркотията в кухненски шкаф.СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО : В сравнение с кошници и кутии за дрехи, сепаратор позволява по-удобно да поставите книги, памучна и ленена дрехи, документи и профили за преносими компютри.Спестеното пространство, което ви позволява да съхранявате повече неща и придават на вашата стая, килер, рафт на гардероба чист и спретнат външен вид.ЛЕСЕН МОНТАЖ : без винт и без никакви инструменти.Просто да поставите разкриваща се стяга на рафта, ще можете бързо да се разложи на своите неща, които лесно да се намери следващия път. бележки и опаковка : Моля, внимателно поставете го в шкаф, когато ще им се радват.Нашите разделители за рафтове са подходящи за дърво 0,4 инча-0,9 инча или рафтове, моля, потвърдете размер преди покупката, така че той може да се побере върху рафта.В нашия пакет са включени 4 бр. метални разделители за рафтове.Материал И размери : Той е изработен от висококачествен материал с използване на съвременни технологии, здрави и издръжливи.Дължина-12,2 инча, ширина - 9,56 години инча, дебелина - 0,14 инча.