RIIKUNTEK Kids Ear Защита - Защитни слушалки SNR 27dB с шумопотискане за деца, страдащи от аутизъм, деца малки деца, за защита на слуха, ушни втулки за спортни събития, концерти, ?
  • New

RIIKUNTEK Kids Ear Защита - Защитни слушалки SNR 27dB с шумопотискане за деца, страдащи от аутизъм, деца малки деца, за защита

BGN 9.59

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Защита на ушите за деца】 : погрижете се за безопасността на вашето дете, нашите слушалките с шумопотискане осигуряват висока функция за намаляване на шума SNR 27 db (CE EN352-1), защита на слуха на бебето от наранявания 【Удобни и издръжливи】 : Амбушюры защитни слушалки са изработени от мека кожа и звукоизолирана гъби, които може да се върти на 360 °, с регулируема лента за глава може да се удължи на 3 см, осигуряване на удобно прилягане за вашето дете. 【Идеален за чувствителни деца】 : 65% деца с аутизъм сверхчувствительны към звука, но нашите слушалките с шумопотискане за деца могат да заглушат звуците, които ги расстраивают, стабилизируя техните емоции. 【Лек и преносим】 : Теглото на тези слушалки е само 205 грама, което позволява лесно да ги носите със себе си в чантата за спешни случаи.Сгъваема конструкция е подходящ за вътрешна и външна употреба, идеален за самолети, концерти, фойерверки, спортни събития, двор произведения, тир и т. 【Уникален дизайн -на Звездното небе】 : всяко дете има мечтата да стане космонавт и да пътуват по бескрайнему космоса, когато пораснат.Тези слушалки не само вдъхновяват въображението на детето, но и насочват към по-здравословно хоби, подобрен за деца на възраст от 1 до 16 години. 【Защита на ушите за деца】 : погрижете се за безопасността на вашето дете, нашите слушалките с шумопотискане осигуряват висока функция за намаляване на шума SNR 27 db (CE EN352-1), защита на слуха на бебето от наранявания. 【Удобни и издръжливи】 : Амбушюры защитни слушалки са изработени от мека кожа и звукоизолирана гъби, които може да се върти на 360 °, с регулируема лента за глава може да се удължи на 3 см, осигуряване на удобно прилягане за вашето дете. 【Идеален за чувствителни деца】 : 65% деца с аутизъм сверхчувствительны към звука, но нашите слушалките с шумопотискане за деца могат да заглушат звуците, които ги расстраивают, стабилизируя техните емоции.