UYSVGF 1 бр. Детска Козметика Фризьорски салон Фризьорски салон Наметало Престилка Водоустойчив Здрав Фризьорски Инструмент Салонная Кърпа За Подстригване Наметало
  • New

UYSVGF 1 бр. Детска Козметика Фризьорски салон Фризьорски салон Наметало Престилка Водоустойчив Здрав Фризьорски

BGN 94.97

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработен е от плат, по-мека и лесна за почистванеТази нос може да се използва във фризьорски салон или у дома.Идеална за подстригване, боядисване, химически вълна.Освен това, той предпазва вашите дрехи клиентите при използване на боя за коса, permed и т. Тя е водоустойчив.Така че можете да го използвате без притеснение.Предназначени за професионална употреба във фризьорски салони и салони за красота, както и за домашна употреба.Изработен е от плат, по-мека и лесна за почистване.Тази нос може да се използва във фризьорски салон или у дома.Идеална за подстригване, боядисване, химически вълна.Освен това, той предпазва вашите дрехи клиентите при използване на боя за коса, permed и т. Тя е водоустойчив.Така че можете да го използвате без притеснение.Предназначени за професионална употреба във фризьорски салони и салони за красота, както и за домашна употреба.Изработен е от плат, по-мека и лесна за почистване.Тази нос може да се използва във фризьорски салон или у дома.Идеална за подстригване, боядисване, химически вълна.Освен това, той предпазва вашите дрехи клиентите при използване на боя за коса, permed и т. Тя е водоустойчив.Така че можете да го използвате без притеснение.Предназначени за професионална употреба във фризьорски салони и салони за красота, както и за домашна употреба.Параметри : Тип : Инструменти за полагане на Материал : водоустойчив плат Цвят : както е показано на снимката Размер : както е показано на снимката Забележка : Моля, са възможни отклонения в 1-3 см от ръчно измерване, благодаря.Моля, разберете, заради светлата част на радиация или разлика в дисплея на компютъра, така че не мога да гарантирам, че снимките и реалния цвят съвпадат.Пратката включва : 1 бр. Фризьорски салон наметало Beauty Лична Хигиена Грижа за косата Средство за боядисване на коса Инструменти за боядисване, тайна от фолио.

Type:
Styling Tools
Material:
Waterproof cloth
Color:
As the picture shows
Size:
As the picture shows
Note:
Please allow 1-3cm differences due to manual measurement, thanks.:
Please understand because of the light irradiation or computer display difference, so I can't guarantee photos and real color is the same.:
Package Include:
1 Pcs Hairdressing Cape:
Beauty Personal Care Hair Care Hair Coloring Products Coloring Highlighting Tools Caps, Foils Wraps :