SOPOGER Защита за ръцете за Стрелба с Лък Протектор - Удължена Ръка с Диагонал 11.8 Инча, Регулируеми Катарами с 4 Джапанки, Нарукавник от Изкуствена кожа, Лесен за младеж?
  • New

SOPOGER Защита за ръцете за Стрелба с Лък Протектор - Удължена Ръка с Диагонал 11.8 Инча, Регулируеми Катарами с 4 Джапанки,

BGN 3.59

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? [Превъзходна материал] Мека и здрава изкуствена кожа лека, но не е лесно да се деформираГладка повърхност на дръжката за стрелба с лък няма да повлияе на траекторията на полета на стрелата. ? [Регулируем размер] Защита за ръце е с дължина 11.8 инча и ширина 4,8 инча.Предотвратяване на повечето от ненужни наранявания, удължен предпазител за ръцете обхваща областта от китката до бицепса. ? [Регулируеми бретельки] Един размер подходящ за всички.Защитен нарукавник за стрелба с лък 4 регулируеми колани, които лесно се поставят и свалят. подходящ както за лява, така и за дясната ръка.По този начин защитната превръзка може да се носи на голата ръка дори под дрехите с дълги ръкави. ? [Дишане] Порест конструкция прави вашето предмишницата удобен и дышащим.Това ще ви осигури цялостна защита, и вие не ще се чувствате духоту от продължителна стрелба.Отличителни щитове за стрелба с лък позволяват на вашата ръка е лесно да се диша. ? [Гаранция за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ] Ако не сте доволни от нашата защита за стрелба с лък, ние ще ви изпратим замяна, или ще ви възстановим парите си в пълен размер!Ние се гордеем с качеството на нашите нарукавников и знаем, че те ще ви хареса.Така че, за да ви помогне да направят покупка с увереност, ние предлагаме 100% гаранция за връщане на парите.Стрелба с лък тетивата отскача от ръката, когато пуска стрела.Отличителни щитове са необходими за защита на вашата ръка или за намаляване на ефекта на договори за траекторията на полета на стрелата.