TODOZO Коледна Светлинна Елен На Открито Коледни Елени Led Коледни Светещи Елени за Външна Украса на Коледните Топки (B, Един размер)
  • New

TODOZO Коледна Светлинна Елен На Открито Коледни Елени Led Коледни Светещи Елени за Външна Украса на Коледните Топки (B,

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Празнична украса] : Този коледен светъл петнист елен - красива празнична украса с прекрасен шал от имелВградени осветителни тела, Определено ще Привлече вниманието на цялата общност. [Атмосфера на коледните празници] : Това е чудесно празнична обстановка в съчетание с прекрасен червен шал и топло бяла светлина ще придадат на Вашия двор динамична атмосфера на Коледа и Нова година!. [Идеален подарък] : Светлинен Елен с шал - идеалният подарък за коледна украса, на празничния забавление, коледни дейности, коледен реквизит за партита и т., Това е Идеалният избор, за украса на градината на открито. [Изискан] : Петнист елен има елегантна форма, с красиви червени лъкове и топло бяла светлина. [Външен дизайн] : Всяка коледна лампа Sika Deer Animal Stake е изработена от акрил материал, който е здрав, устойчив на атмосферни влияния и водонепроницаемостью.Това изображение Оленьего двора е Много подходящ за показване на двора, на открито, дори Под дъжда, Слънцето и вятъра. [Празнична украса] : Този коледен светъл петнист елен - красива празнична украса с прекрасен шал от имел.Вградени осветителни тела, Определено ще Привлече вниманието на цялата общност. [Атмосфера на коледните празници] : Това е чудесно празнична обстановка в съчетание с прекрасен червен шал и топло бяла светлина ще придадат на Вашия двор динамична атмосфера на Коледа и Нова година!. [Идеален подарък] : Светлинен Елен с шал - идеалният подарък за коледна украса, на празничния забавление, коледни дейности, коледен реквизит за партита и т., Това е Идеалният избор, за украса на градината на открито. [Изискан] : Петнист елен има елегантна форма, с красиви червени лъкове и топло бяла светлина. [Външен дизайн] : Всяка коледна лампа Sika Deer Animal Stake е изработена от акрил материал, който е здрав, устойчив на атмосферни влияния и водонепроницаемостью.