LIANXIAO - Цифров Ъгъл, Линийка-Транспортир, Цифров Угломер, Угломерная Владетел с LCD дисплей, Угломер 360 °, Метрични и Имперска Угломерная Състав за строителни Дърводел?
  • New

LIANXIAO - Цифров Ъгъл, Линийка-Транспортир, Цифров Угломер, Угломерная Владетел с LCD дисплей, Угломер 360 °, Метрични и Имперска

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ТОЧНОСТ на ИЗМЕРВАНЕ : LCD-дисплей, с електронен цифров дисплей, удобен за разпознаване на ъгъла и точно измерване на разрешение точния ъгъл : 0,05 °/3, точност : ± 0,05 °МОЩНА ФУНКЦИЯ за НАСТРОЙКА : задържане на Клавиш ви позволява да запаметите данни по време на измерване, кратко натискане на клавиша за включване / изключване / нулиране. Данните могат да бъдат изхвърлени на нула, под всякакъв ъгъл. Също така има и заключване на дръжката за фиксиране на ъгъла, под всякакъв ъгъл.не е нужно да се притеснявате за това, че от Ъгъла ще се променят при преместването на Линия.Автоматично изключване след 6 минути на неактивност.МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН : Панта позволява напълно да се завърта в двете посоки, може да се измери под ъгъл от 360 ° (т. вътрешен ъгъл, външен ъгъл), както и измерване на дължина (метричната и имперска).Сверхпрочная защита : изработен е от инженерни материали от полиестерни фибростъкло, широк и дебел корпус линия устойчив на абразия и издръжлив, филм с магнитна лента, ясна скала.дълъг срок на експлоатация.ШИРОК СПЕКТЪР на ПРИЛОЖЕНИЕ : широко се използва в дървообработването на мебели, довършителни строителни материали, училища, домашни поделках, механична обработка, рисувах и други области.ТОЧНОСТ на ИЗМЕРВАНЕ : LCD-дисплей, с електронен цифров дисплей, удобен за разпознаване на ъгъла и точно измерване на разрешение точния ъгъл : 0,05 °/3, точност : ± 0,05 °.МОЩНА ФУНКЦИЯ за НАСТРОЙКА : задържане на Клавиш ви позволява да запаметите данни по време на измерване, кратко натискане на клавиша за включване / изключване / нулиране. Данните могат да бъдат изхвърлени на нула, под всякакъв ъгъл. Също така има и заключване на дръжката за фиксиране на ъгъла, под всякакъв ъгъл.не е нужно да се притеснявате за това, че от Ъгъла ще се променят при преместването на Линия.Автоматично изключване след 6 минути на неактивност.МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН : Панта позволява напълно да се завърта в двете посоки, може да се измери под ъгъл от 360 ° (т. вътрешен ъгъл, външен ъгъл), както и измерване на дължина (метричната и имперска).Сверхпрочная защита : изработен е от инженерни материали от полиестерни фибростъкло, широк и дебел корпус линия устойчив на абразия и издръжлив, филм с магнитна лента, ясна скала.дълъг срок на експлоатация.ШИРОК СПЕКТЪР на ПРИЛОЖЕНИЕ : широко се използва в дървообработването на мебели, довършителни строителни материали, училища, домашни поделках, механична обработка, рисувах и други области.Две в едно многофункционален цифров дисплей ъглова линия транспортир цифров штангенциркуль черно штангенциркуль хоризонтална линейкаспецификация : Материал на продукта : неръждаема стомана + фибростъкло от полиестерни влакна инженеринг материал Дължина на линия (по желание) : 220 mm (8,62 инча)锛? 15 мм (12,4 инча)锛? br /> Ширина на линия : 35 mm (1,38 инча) Дебелина на линия : 1,9 mm (0,07 инча) Ъгъл на измерване : 0 360 ° Вид на батерията : монетная батерия 3 В CR2032.

Product material:
stainless steel+ polyester fiber glass engineering material
Ruler length(optional):
220mm(8.62inch)锛?15mm(12.4inch锛?br />Ruler width:
35mm(1.38inch)
Ruler thickness:
1.9mm(0.07inch)
Measuring angle:
0 360°
Battery type:
3V CR2032 coin cell battery.
Resolution:
0.05°/3
Accuracy:
±0.05°
Operating temperature:
0°C~50°C
Working humidity:
85%RH
FEATURES:
Instant and clear digital readout for easy viewing.:
Magnetic stripe film, Transparent ruler, metric inch double system, easy to read.:
Any position can clear zero, convenient absolute measurement and relative measurement.:
Data can be held to facilitate the measured reading.:
With automatic power off function, save energy consumption, extend battery life.:
Both measure the angle and length,metric and degree display.:
PACKAGE INCLUDED:
1 x Digital Protractor:
NOTE:
1. Only the above list is included. The other products in the picture only show how they are used.:
2. Please allow 0.5鈥?1鈥?1.3 2.5cm) errors due to manual measurement and make sure you don't mind before ordering.:
3. Please understand that colors may have chromatic aberration due to the different placement of images. Please kindly understanding. :