Напълно френски перука, Завързана за мъже, Европейската система за подмяна на човешки косъм, Мъжка Перука с Обесцвеченными Възли, Мъжка Перука За изтъняване на кос?
  • New

Напълно френски перука, Завързана за мъже, Европейската система за подмяна на човешки косъм, Мъжка Перука с Обесцвеченными

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Супер натурална замяна на човешки косъм : Висококачествена изкуствена коса-идеалното решение за изтъняване на косата. човешка коса 100% реми непреработени, здрава и лъскава. естествена вълна 32 мм, дължина на косата, 6 инча. Прилепен : в основата на перуката от френски дантели лека, мека и дишаща.Линии спомагат за поддържане на форма и правят перука по-трайни.Той е плътно прилепнала към кожата на главата.Усещане за комфорт ще ви накара да забравите за мъжки перуки. Мъжка перука на естествения вид с избелени възли : Линията на растеж на косата на линията на блок по-естествена от белина възли.Косата изглежда така, сякаш израстват от собствената си кожа на главата.Никой не знае, че перуката има дори по време на партита, очаквайки следобедните срещи, сватби и по други поводи. 4,100% е свързан ръчно : на Мъжка перука е изцяло свързана ръчно професионални служители, които правят перуки повече от 10 години.когато и не спутывается.Всеки детайл е проверена.Мъжка перука от естествена коса по-високо качество позволява ви да изглеждат по-млади, красиви и уверени. Безгрижно опит за пазаруване : перука от човешка коса на разположение в САЩ, доставка в САЩ и обслужване на клиенти.Бърза, безплатна доставка препоръчана поща USPS.Обикновено можете да получите на стоки в рамките на 2-5 работни дни.Няма рискове при покупката.Ние предлагаме 30 дневна гаранция за връщане на парите в случай на проблеми с качеството.Стоката трябва да бъде върната като нов.Уважаеми клиенти, ако сте загрижени за загубата на коса, този перука от човешка коса за мъже - идеалното решение на проблема.Вземете перука във фризьорския салон и придайте му се даде нов облик, което ви харесва.Станете по-млади и по-уверени в себе си, за няколко минути.Наличност в САЩ, бърза доставка препоръчана поща USPS. Ето някои напомняния, които искаме да знаете.