ARKOSKNIGHT Избродирани Шапки Tesia, Шапка с Кон Опашка, Промытая Потертая Окото Дамски бейзболна шапка, Шапка за татко, Шапка с Кон Опашка за Жени (Черен кон опашка)
  • New

ARKOSKNIGHT Избродирани Шапки Tesia, Шапка с Кон Опашка, Промытая Потертая Окото Дамски бейзболна шапка, Шапка за татко, Шапка

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. 【Материали премиум-клас】 Нашата шапка е изработена от висококачествен материал, тя е дишаща, мека на допир. 【Сложна бродерия】 Бродирани логото на колата на бейсболке, добре изглеждащ, за да ви държат в прохладно и стил. 【Регулируема закопчалка отзад】 Регулируем размер, подходящи за повечето.Тази шапка е снабден с регулируем корпус, който позволява ви персонализирани шапка по размер така, както ви харесва повече.Дизайн на шапки я прави подходяща за мъже и жени. 【Индивидуален дизайн】 Перекрещивающиеся гума, които позволяват носенето на шапка, на различни нива – носете тази шапка с косата си, събрани в безразборен куп или на опашка, е чудесно за бягане и тренировки – премахва космите от врата, като предотвратява изпотяване. 【Идеален подарък】 Шапка ще се превърне в страхотна идея за подарък за вашите приятели и близки.Отличен за пролетта и лятото, дизайн one size fits all гарантира сигурна и комфортна за кацане всеки път. 【Материали премиум-клас】 Нашата шапка е изработена от висококачествен материал, тя е дишаща, мека на допир. 【Сложна бродерия】 Бродирани логото на колата на бейсболке, добре изглеждащ, за да ви държат в прохладно и стил.