Меки играчки-Динозаврите Моти, 20 бр., Плюшени животни-Динозаври, 2 бр., Яйце на Динозавър, Пълнители за Отглеждане, Идея и Пълнител, Уникални Подаръци за деца, тийнейд?
  • New

Меки играчки-Динозаврите Моти, 20 бр., Плюшени животни-Динозаври, 2 бр., Яйце на Динозавър, Пълнители за Отглеждане, Идея

BGN 8.86

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? 20 БР играчки Mochi Динозавър Squishys : "Тези великденски играчки Mochi Squishys красиви, невероятни, меки и забавни!" Много хора, които са нашите играчки Squishys, казаха.Тези очарователни играчки mochi Squishys ще дадете на вашия любим човек много забавно по време на парти. ? Тема динозаври : Всички тези мини-играчки Squishys с размери около 1,77 инча, животни, динозаври + яйца на динозаври, позволяват на децата да се потопите в джурасик период. ? Мек и безопасен материал : Изработен от безопасен и действително нетоксичен мек материал TP-rubber с много приятно чувство на допир.Ако си играчки mochi преса испачкаются след играта, те са много лесно да се почистват с топла сапунена вода и след няколко минути те отново ще бъдат чисти. ? Играчки за облекчаване на стреса : може би, ще ви бъде трудно да спрете да натискате върху нея, след като започнат да играят с играчки Squishys, които отлично се отстранява стреса с тялото и настроението.Освен това, те ще ви помогнат да се подобри кръвообращението на ръцете, че е подходящ за игри на деца и възрастни. ? Идеална идея за коледен подарък : Опаковане на подарък в кутия, тези играчки mochi squishys могат да служат като подаръци за рожден ден, пълнители за ръчни чанти, классными награди, сувенири, детски партита, пълнежи за отглеждане, учебни помагала и т., Нови подаръци, които ще даде на вашите деца радостно игрово време. "Тези великденски играчки Mochi Squishys красиви, невероятни, меки и весели!" Много хора, които са нашите играчки Squishys, казаха.Тези очарователни играчки mochi Squishys ще дадете на вашия любим човек много забавно по време на парти. Те не са годни за консумация.Моля, НЕ слагайте в устата си. ОПАСНОСТ ОТ ЗАДУШАВАНЕ. Малките детайли.НЕ е подходящ за деца под 7 години. При прекомерно изстискване на боя за уплотнителе моти може отвалиться.