TODAAIR WiFi удължителен кабел 2,4 Ghz, 300 Mbit/s, WiFi усилвател, конструкция, въртящи се антени на 180 °, Обхваща 1290 кв. метра и 25 устройства, WiFi Усилвател и усилвател на сигнала WiFi ?
  • New

TODAAIR WiFi удължителен кабел 2,4 Ghz, 300 Mbit/s, WiFi усилвател, конструкция, въртящи се антени на 180 °, Обхваща 1290 кв.

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【ВИНАГИ В режим на пълно сигнал】 TODAAIR Wi Fi Продължавам Значително увеличава зоната на покритие на Wi-Fi чрез повторение на сигнала, това, което по-рано е 1-2 ленти в къщата, е увеличена до 4 пълни лентиЗа да Не могат директно да се увеличи скоростта, но на същите скорости, което и близо до рутера. 【Сигурност】 : Този Wi Fi-удължител поддържа безжични протоколи за сигурност WPA-PSK/WPA2-PSK и WPA/WPA2.Този удължител Wi-Fi осигурява максимална мрежова сигурност, като същевременно се гарантира сигурността на вашата мрежа и защитава вашите важни лични данни от неоторизиран достъп. 【ПОКРИТИЕ 1290 кв. фута】 Разширява зоната на действие на Wi-Fi до 1290 кв. фута и включва до 25 устройства, като лаптопи, смартфони, колони, IP камери, таблети, устройства за интернет на нещата " и още много други.Дори и с намерението да се излъчват видео с вашия chromecast на проектор в задния двор или в мазето. 【Wi-Fi Сигнал, навсякъде】 Премахнат мъртвите зони Wi-Fi - насладете се, без забавяне, без значение къде се намира мазе, на горния етаж или задния двор.Когато играете на PS4 на горния етаж, вашата PS4 понякога подключалась, а понякога не каза, че Wi-Fi сигнала е твърде ниско.След инсталация Wi Fi Удължител на горния етаж, сега той се свързва веднага!. 【Беспроблемная съвместимост и дизайн, въртяща се антена на 180 ° 】 Връзка с всякакъв вид устройства, включително жични устройства, чрез порт Ethernet, рутер, Wi-Fi, gateway, име на точката за достъп (2.4 Ghz - 300 Mbps). Не се притеснявайте за оперативната съвместимост на разширяване на обхвата TODAAIR Wi Fi.Усъвършенствана антена, поддържа максимум 23 дБи, което подобрява стабилността на безжична свързаност и трафик при отслабване на сигнала, вызванном стената в къщата. 【ВИНАГИ В режим на пълно сигнал】 TODAAIR Wi Fi Продължавам Значително увеличава зоната на покритие на Wi-Fi чрез повторение на сигнала, това, което по-рано е 1-2 ленти в къщата, е увеличена до 4 пълни ленти.За да Не могат директно да се увеличи скоростта, но на същите скорости, което и близо до рутера. 【Сигурност】 : Този Wi Fi-удължител поддържа безжични протоколи за сигурност WPA-PSK/WPA2-PSK и WPA/WPA2.Този удължител Wi-Fi осигурява максимална мрежова сигурност, като същевременно се гарантира сигурността на вашата мрежа и защитава вашите важни лични данни от неоторизиран достъп. 【ПОКРИТИЕ 1290 кв. фута】 Разширява зоната на действие на Wi-Fi до 1290 кв. фута и включва до 25 устройства, като лаптопи, смартфони, колони, IP камери, таблети, устройства за интернет на нещата " и още много други.Дори и с намерението да се излъчват видео с вашия chromecast на проектор в задния двор или в мазето.