Вино Багажник HTLLT, Новост, Рафтове За Декорация на Стените, Рафтове С Плаващи Рафтове, Изчистен, с монтиран на стената Рафтове За Съхранение на Кутии, Дума, Решетка З?
  • New

Вино Багажник HTLLT, Новост, Рафтове За Декорация на Стените, Рафтове С Плаващи Рафтове, Изчистен, с монтиран на стената

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Процесът на : Кошница за багажник свалящ се, в нея могат да се съхраняват вещиМонтиране на стена : Кука-долу, куките не е обезопасен, може да се движи, в него може да се мотае, дрехи, чанти, чаши и т. Обикновено стенни гоблени, които са поставени на всяко място, създават прекрасен пейзаж.Применимая сцена : кабинет, хол, бар, ресторант, хотел, кафене и т. Време на доставка : 1-2 дни, очаквано време на пристигане : 12-25 дни, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас незабавно, ние бързо ще решим всички въпроси за този продукт, благодаря ти!.Процесът на : Кошница за багажник свалящ се, в нея могат да се съхраняват вещи.Монтиране на стена : Кука-долу, куките не е обезопасен, може да се движи, в него може да се мотае, дрехи, чанти, чаши и т. Обикновено стенни гоблени, които са поставени на всяко място, създават прекрасен пейзаж.Применимая сцена : кабинет, хол, бар, ресторант, хотел, кафене и т. Време на доставка : 1-2 дни, очаквано време на пристигане : 12-25 дни, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас незабавно, ние бързо ще решим всички въпроси за този продукт, благодаря ти!. ♥ Добре дошли в моя магазин, вие може да изберете различни стилове на рафтовете, можете също така да търсите 'Llt', на повече теми в стила на живот за вас избор!Заглавие : Стенни полк Материал : комбинация от желязната дърво Стил : модерен минимализъм Размер : 77 × 17 × 21.5 cm Четири отделения Занаят : Този продукт е изпълнен в ретро стил комплектът включва : срок на годност (без украса) Лесно да се съхранява и украшайте своя дом, за да създадете ефектен впечатления.