Полярната звезда Къдрава Перука с превръзка на главата, Перуки, изработени от Човешка Коса за черни жени, 9a, Бесклеевые, Без Синтетични косми На Дантели, Перуки, изр?
  • New

Полярната звезда Къдрава Перука с превръзка на главата, Перуки, изработени от Човешка Коса за черни жени, 9a, Бесклеевые,

BGN 34.58

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Тип коса : Къдрава Перука, за чернокожите жени от човешка Коса Без дантела Отпред, Бразилски Перука от Изкуствена човешка косаМатериал на косата : 100% Необработен Перуки, изработени от човешка коса за черни жени, Перуки, изработени от къдрава коса от високо качество.Текстурата на косата : Къдрава Перуки От човешка Коса.Дължина на косата : 16-26 инча, истинската дължина, по-Кратък перука, Дълга Къдрава перуки са жизнеспособни.Цвят на косата : Естествен черен цвят, подходящ за оцветяване и обезцветяване.Метод за направата на перука : Без Дантелен на предните перуки, Машинни перуки от човешка коса.Плътност на перука : 150% истинската плътност, буйни и издръжливи.Капачка за перуки : Приятна за кожата лента от ледената коприна; 3 гребени вътре; Магическа пръчка отзад-безопасни 3 гребени наоколо; Приятна за кожата панделка от коприна i Ice, магическа пръчка отзад -безопасно и удобно в чорап. Високо качество на косата : Мек еластичен перука от къдрава коса, без entanglements, без разделяне на връхчетата, с минимален отърваване.Може да се Боядисва, Отбелен, Подложен на Рестайлингу по Ваш избор. Опаковка : 1 бр. бразилски къдрава перука от човешки косъм + 2 безплатни подаръци (случайни превръзка на главата + 3 D норковые мигли). Обещанията на полярната звезда HAIR : Бърза и надеждна доставка. 30 дни без причина за връщане. денонощен онлайн консултант по косата : 413 888 5123. Подробна информация за продукта : .когато ли е перука?. Когато го получи, това ще има няколко счупени коса и приложени на косата се дължи на статично електричество, не твърде погрижете се за него, той ще изчезне след измиване.Ежедневна загуба е минимална или изобщо липсва.Не е четка, Не сушете със сешоар си къдрава коса, управление само с пръсти.Q2 : Дължина на косата?.A2 : Дължина на обиколка.Опъвам, след това измерете разстоянието от вихър до края.