Метални Куки ENDAN за Окачване на Кука от Неръждаема Стомана Многоцветен Избор Монтиране на Куката За дрехи на Бвп Кука За дрехи в Спалнята Единични кука (Цвят: черен)
  • New

Метални Куки ENDAN за Окачване на Кука от Неръждаема Стомана Многоцветен Избор Монтиране на Куката За дрехи на Бвп Кука За

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

отговарящи на вашите различни нужди, полезен и практичен инструмент за дома, кухня, баня, всекидневна, коридор и на много други места, за да осигури по-голямо удобство ➤ прост дизайн, стилен и многофункционален, подходящ за различни стилове на дома. ➤Изискан цинк сплав, дебела в основата, по-дълъг живот. ➤Гуманизированный дизайн с тъпи ръбове по-добре предотвратява подхлъзването, дрехи и улеснява използването му. ➤Гладка повърхност и елегантна естетика!. ➤Гуманизированный дизайн без перфорация, с двустранна лента 3 м, лесен за използване и монтаж.Материал : цинк сплавразмер на продукта : 5*3 смколичество : 5 в опаковка Цвят на продукта : черно /сребристо-бяло /розово-златен Товар на продукта : 100 кг област на приложение : шкаф за обувки, хол, баня и т.