ZHUHW Кожена 10 Бр. Настолен Комплект с Двоен Чекмедже за документи на Настолен Органайзер Офис Аксесоари Аксесоари Бележник за канцеларски материали Кутия за писалк?
  • New

ZHUHW Кожена 10 Бр. Настолен Комплект с Двоен Чекмедже за документи на Настолен Органайзер Офис Аксесоари Аксесоари Бележник

BGN 6.71

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Кожени настолни слушалки, произведени от компанията leatherИзработен от материали с добро качество и се предлага с 10-аксесоари. 10 варианта на цветове в съответствие с вашия стил.Като вътрешни, обхващаща материал се използва меко кадифе.Кожени настолни слушалки, произведени от компанията leather.Изработен от материали с добро качество и се предлага с 10-аксесоари. 10 варианта на цветове в съответствие с вашия стил.Като вътрешни, обхващаща материал се използва меко кадифе.Кожени настолни слушалки, произведени от компанията leather.Изработен от материали с добро качество и се предлага с 10-аксесоари.10 варианта на цветове в съответствие с вашия стил.Като вътрешни, обхващаща материал се използва меко кадифе.Атрактивен дизайн и комбинация на цветове, подходящи за всяка ситуация.Опаковани в отделна кутия, добре защитено от Категория : Органайзер за масата, Офис аксесоари, Аксесоари за маса, Канцеларски материали, Органайзер за офис, рекламни материали, Рекламни продукти, Офис консумативи, Настолни комплекти, Персонализирани стоки, Подарък продуктысофт кадифе се използва като вътрешен материал за покритие.Този комплект за организация на работния е идеално място, така че ще можете да спестите много време за декориране на масата.