Масажна Маса Simply-Me, Масажна Легло От Алуминиева Сплав, 3 Сгъваеми Преносими, Козметични Столове за Маса, Регулируеми По Височина Спа-Легло, на Татуировка-легло за ин?
  • New

Масажна Маса Simply-Me, Масажна Легло От Алуминиева Сплав, 3 Сгъваеми Преносими, Козметични Столове за Маса, Регулируеми

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Сгъваема масажна маса】- Тази масажна легло, специално разработен в 3-секционном стил, с регулируема облегалката за глава и стойка за крака, можете да се сложи ръце на страничните облегалки, за да се освободите от стресаТой сигурно се фиксира с помощта на 3 професионални хромированных застежек и е оборудван с дръжки за по-удобно преместване. 【РЕГУЛИРУЕМА ВИСОЧИНА】 - Всички здрави крака масаж легла, оборудвани с устройство за регулиране на височината, който може да се регулира по височина на един плот завъртане на ръкохватката.Височина на един плот регулира от 24 "до 32". 【Мекота доставка от нас, ако има повредени части или липсва информация, моля, свържете се с нас и изпращане на снимки на повредени части, за да можем ние веднага ще ви помогнали. 【Сгъваема масажна маса】- Тази масажна легло, специално разработен в 3-секционном стил, с регулируема облегалката за глава и стойка за крака, можете да се сложи ръце на страничните облегалки, за да се освободите от стреса.Той сигурно се фиксира с помощта на 3 професионални хромированных застежек и е оборудван с дръжки за по-удобно преместване. 【РЕГУЛИРУЕМА ВИСОЧИНА】 - Всички здрави крака масаж легла, оборудвани с устройство за регулиране на височината, който може да се регулира по височина на един плот завъртане на ръкохватката.Височина на един плот регулира от 24 "до 32". 【Мекота доставка от нас, ако има повредени части или липсва информация, моля, свържете се с нас и изпращане на снимки на повредени части, за да можем ние веднага ще ви помогнали.Ето този комплект от 3 секции складного алуминиева масаж на масата за бодибилдинг в СПА центъра, напълно оборудван за грижа за тялото.Специално разработен за сгъване на 3 части, той лесно се сгъва и се разгъва за обзавеждане.Освен това, изградена няма да отнеме твърде много място.Той се отличава с висока издръжливост и добра твърдост, благодарение на приетата дървена рамка.