DABAOZA [6 + 6 опаковки] Калъф Bling, съвместима за Samsung Galaxy Watch 5 и 4, Защитно фолио за екрана 44 мм Броня за жени и момичета, Кристальные Диаманти, Противотуманное закалено Стъ?
  • New

DABAOZA [6 + 6 опаковки] Калъф Bling, съвместима за Samsung Galaxy Watch 5 и 4, Защитно фолио за екрана 44 мм Броня за жени

BGN 51.40

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Съвместими модели] : Моля, проверете внимателно модел вашите часа преди да поръчатеТози удароустойчив и водоустойчив твърд калъф за PC със защитно фолио за екрана е съвместим с 44 мм Samsung Galaxy Watch Samsung Galaxy Watch 5 2022, Samsung Galaxy Watch 4 2021 (калъф-броня и защитно фолио за дисплея в комплекта). [Защитно покритие с диаманти] : Тази съвместима с Galaxy watch 5 и 4 защитно фолио за екрана 44 мм е направена от висококачествен материал за КОМПЮТРИ, на маската часа инкрустирани блестящи кристали, благодарение на които вашите часовници изглежда по-необичайно. [Точен силует и гладка, на допир] : Точно деколтета опрости използването на всички портове и бутони.Водата и мъглата няма да бъдат на екран и няма да се отрази на работата на сензорния екран.Това означава, че вече не е нужно да се снимат за носене и многократно избършете вода след вземане на душ, миене на ръце, спорт, дъжд и т. [комплект и монтаж] : 6 * защитно фолио за екрана часа и 6 * външен броня и търтей.Препоръчително е да изчистите екрана, преди да инсталирате, а след това търпеливо стик закаленную филм на екрана на обектива, за да инсталирате, без мехурчета. [Обслужване DABAOZA] : Ако имате някакви проблеми, моля, без колебание се свържете с нас чрез магазин Dabaoza.Ние своевременно ще решим проблема с помощта на най-доброто обслужване.