WYBG 50 Бр. Метални D-Пръстени, Масивни Пръстени D-образна форма, Тежкотоварни Сребърни Полукръгли D-Пръстени, D-Образни Ключалката, Скоби за направи си САМ Аксесоари, Ха?
  • New

WYBG 50 Бр. Метални D-Пръстени, Масивни Пръстени D-образна форма, Тежкотоварни Сребърни Полукръгли D-Пръстени, D-Образни

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100Закопчалката на колана.Материала е с добро качество : Тези D-образни халки са изработени от надеждни железен материал, те са по-твърда от пластмаса, а благодарение на гладкото корицата те не са толкова лесно ръжда, което намалява вероятността от засядане, трайни и трайни при продължителна употреба.Опаковка : Вие ще получите 50 броя полукръгли скоби за пряжек с D-образен пръстен, достатъчно на брой, за да отговарят на вашите ежедневни нужди.Сребрист цвят позволява лесно да се съчетаят с предмети, всеки от които е с размер около 0,51 инча / 13 мм. Метални D-образни халки за домашна употреба : Тези универсални метални D-образни халки са идеални за аксесоари "Направи си сам", като ремъци, изделия от шивашката тъкан, ключодържатели, портфейли, раници, чанти, гривни, колиета, връзките за обувки, нашийник за кучета, колани и много други. Трайни D-образни халки за използване на открито : Тези D-образни метални пръстена са подходящи не само за домашна употреба, но и за използване на открито, да им е удобно да се свърже и самостоятелни, тъй като те са трайни и тежкотоварни.Идеални подаръци : Тези пръстени D-образна форма - практични подаръци за приятели, семейства, колеги и т., Особено за тези, които обичат да създават проекти самостоятелно, тези мини-пръстени - красиви аксесоари за тях занаяти, които им позволяват да бъдат креативни. Метални D-пръстени, масивни Пръстени D-образна форма, сверхпрочное сребърен полукруглое D-образен пръстен.