VILLCASE 6 бр. Кабелни Превръзки за Електрически Кабели Електрически Кабелни Превръзки с Цип с Дупки за Винтове Самоблокирующиеся Телена Замазки Пластмасов Органайзе?
  • New

VILLCASE 6 бр. Кабелни Превръзки за Електрически Кабели Електрически Кабелни Превръзки с Цип с Дупки за Винтове Самоблокирующиеся

BGN 45.59

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

пластмасата Кабелни превръзки за еднократна употреба : Изработени от висококачествени материали, притежават превъзходна здравина са отлични и практични за продължителна употреба.Фиксатор за вратовръзка : Добра и полезна универсално приложение за автомобилни резервни части, ремонт по домовете, ремонт компютри,.Кабелен организатор : Изработен е от висококачествен материал, притежава отлична износоустойчивост и практичен за по-дълга употреба.Крепежни елементи Тел замазка : идеален за изграждане на мини, кораби, електричество, компютри, на петрол, колани кабели,.Органайзер за шнура : строго полирана, гладка и здрава, не оставя чеп и не травмирует ръце, сигурен и надежден. Кабелни връзки за многократна употреба : Изработени от висококачествени материали, притежават превъзходна здравина са отлични и практични за продължителна употреба.Фиксатор за вратовръзка : Добра и полезна универсално приложение за автомобилни резервни части, ремонт по домовете, ремонт компютри,.Кабелен организатор : Изработен е от висококачествен материал, притежава отлична износоустойчивост и практичен за по-дълга употреба.Крепежни елементи Тел замазка : идеален и за изграждане на мини, кораби, електричество, компютри, на петрол, окабеляването,. Органайзер за шнура : Строго полирана, гладка и здрава, не оставя чеп и не травмирует ръце, сигурен и надежден.Списък на пакетите 6 x Кабелни превръзки Характеристики -Материал : Пластмаса самоблокирующиеся кабелни превръзки -Цвят : черен, бял гъвкави маншет -Размер : 71,00 X2,00 X1,70 см / 27,90 X0,79 X0 подвижни подове с цип. - Изработени от висококачествени материали, притежават превъзходна здравина са отлични и практични за продължителна употреба самоблокирующиеся телени връзки. - Тези кабелни превръзки-мълния може да бъде инсталиран вътре в помещения, на открито или под земята, е полезен и гъвкав стяжной замък.