Малките торби за боклук - Торби за боклук с обем 2,6 Литра за баня, Торба за боклук, за да Спални, Домашна кухня, Офис - Цветен Здрав Малък чувал за боклук без мирис на 90 ?
  • New

Малките торби за боклук - Торби за боклук с обем 2,6 Литра за баня, Торба за боклук, за да Спални, Домашна кухня, Офис - Цветен

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Подходящ размер】 Размерът на нашите торби за боклук с обем 2,6 литра е (Д * Ш) 20 инча * 15,7 инча, 2,6 литра / 10 литра, което е подходящо за кръгли кошчета за боклук диаметър ≤ 10 сантиметра, с височина ≤ 16 инча и правоъгълни кошници за боклук с дългата страна ≤ 8 см и височина ≤ 16 инча Всеки пакет включва 3 ролка, само на 90 торби за боклук.Ще откриете, че нашите втулки за боклук резервоарите за течно гориво са подходящи за повечето малки кошчета за боклук. 【УДОБЕН ДИЗАЙН】 За нашите торби за боклук прилага конструкция еднократно издаване.Всеки жълта подложка за боклук резервоарите за течно гориво има осмоъгълна дъно, което не протича при зареждане на мокър боклук.Конструкция с ограничител на пропастта позволява на опаковките лесно да се отдели от преобръщане.Пакети, опаковани в красива пакетиране на кутията в чист роли, са подходящи за съхранение. 【Без мирис и издръжлив】 Торби за боклук FORID обем 2,6 литра изработени от най-новия чист материал HDPE, нямат мирис и са по-устойчиви.Този вид материал може да се направи торби за боклук с обем 2,6 литра по-трайни, отколкото други обикновени пълнители за боклук.Нашите втулки за боклук кошници имат дебелина (0,48 mils), достатъчно здрава и трайна, за ежедневно почистване на боклук, но същевременно се избягва, попадащи остри предмети. 【Комплексно използване】 Тези цветни торби за боклук са подходящи не само за офис, кухня, хол, спалня, баня, гараж, автомобили, както и за прибиране на реколтата отпадъци на домашни любимци и детски памперси, но и за сезонно съхранение на ежедневните неща, като празнични украси и детски играчки.Пакет лесно се затвори, връзване на възел на върха при застегивании или извличане на файлове от кошчето кофи. 【За обслужване на КЛИЕНТИ】 Ние се надяваме, че ще останете доволни от покупката си и качество плочки за боклук кошници с обем 2,6 литра.Ако имате някакви проблеми с нашите торби за боклук или искате просто да се каже "здрасти", моля, не се колебайте да се свържете с нас.От сърце пожелавам ви приятно пазаруване. 【Подходящ размер】 Размерът на нашите торби за боклук с обем 2,6 литра е (Д * Ш) 20 инча * 15,7 инча, 2,6 литра / 10 литра, което е подходящо за кръгли кошчета за боклук диаметър ≤ 10 сантиметра, с височина ≤ 16 инча и правоъгълни кошници за боклук с дългата страна ≤ 8 см и височина ≤ 16 инча. Всеки пакет включва 3 ролка, само на 90 торби за боклук.Ще откриете, че нашите втулки за боклук резервоарите за течно гориво са подходящи за повечето малки кошчета за боклук. 【УДОБЕН ДИЗАЙН】 За нашите торби за боклук прилага конструкция еднократно издаване.Всеки жълта подложка за боклук резервоарите за течно гориво има осмоъгълна дъно, което не протича при зареждане на мокър боклук.