KAGYOKU 2 бр. Адаптер за осветление, Алуминиев багажник Бързо адаптер за преобразуване на с 1/4 Винт Скоба за закрепване на DSLR Многофункционален Адаптер За поставяне на ?
  • New

KAGYOKU 2 бр. Адаптер за осветление, Алуминиев багажник Бързо адаптер за преобразуване на с 1/4 Винт Скоба за закрепване на DSLR

BGN 4.66

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Light stand adapter - това определя адаптер, който бързо превключва между различни устройстваСъвместим със стойка за плосък главата светлина, за монтиране на стена стрели и т., Адаптер за влакчета за светлина с винт 1/4 отгоре ви позволява да се инсталира устройство за вертикално или хоризонтално.Подходящи за голям брой оборудване, включително и фотографски лампи, фенери, канче /наклон, такса бързо изтегляне или фотоапарат (изисква отвор за винта 1/4).Лесна инсталация, просто носите адаптер за монтиране на стена и затегнете дръжката, след това разрешете другото устройство с отвор за винта на 1/4.Произведени от висококачествен алуминиев материал, може да издържа на големи натоварвания, може да се използва повторно, че ще ви дълго време.Висококачествена топка корона издържа на големи натоварвания, постоянно се определя само на въртяща се дръжка и се движи плавно.