Стикер за стена с Човека-паяк, Реалистична 3D Стикер на стената с Супергерой, Детска Vinyl Стенопис за Детска стая, Спалня, Всекидневна, Игри стая, Декорация на стените ?
  • New

Стикер за стена с Човека-паяк, Реалистична 3D Стикер на стената с Супергерой, Детска Vinyl Стенопис за Детска стая, Спалня,

BGN 33.44

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Размер и опаковка] - Стикери за стена с изображение на Човека-паяк в комплекта е включена 1 лист, като всеки лист е с размер 15,7 X23,6 инчаМожете да залепите този продукт в съответствие с вашите предпочитания и дизайн на стени.Може да се комбинира с други стикери за стена, давайки ви фантастичен 3 D визуален ефект. [Премиум качество] - Стикери за стена, изработени от висококачествен винил цифрова технология на печат поддържа ярки и устойчиви цветове, нямат мирис, не е токсичен и е водоустойчив. [Идеален дом декор] - Дава на вашия дом свеж вид и създава очарователна и отпускаща атмосфера.Идеален подарък за вашите деца, приятели, любовници и т. [Лекота на инсталиране на] - Преди наклеиванием етикети пазете повърхността е чиста и суха.Използвайте мека кърпа или кредитна карта, за да натиснете етикети към стената, за да изтръгне мехурчета. [Нанасяне върху всяка гладка повърхност]- Тези стикери се нанася върху всяка гладка повърхност, като плочки, стъкло, гладка стена, разтегателна стъклена врата, витрина на магазина и така нататък.Преди да се залепи го до прозореца, се уверете, че повърхността е чиста и гладка.Не се препоръчва стик ги на прозореца на колата, тъй като високата температура може да доведе до тяхното усадке или отваливанию. стикери за стена с изображение на Човека-паяк, отпечатани върху висококачествен винил материал.Просто махнете отметката от скеле и залепете към всяка гладка, чиста повърхност.Дайте на любовта и щастието на своите деца.Стикери за стена може да се стик чисти, сухи, прави и гладки стени, врати, стъкла и т. Не е подходящ за мръсни, неравни, неравни и текстурирани стени.Това е много креативни и готини стикери за стена за вашата детска стая или спалня.