AYDFN Пръчка за почистване на зъби за домашни любимци, играчка за Дъвчене за домашни любимци, Нетоксичная Мека Естествена гума TPR с Вендузата, Четка за Зъби, Грижа за З?
  • New

AYDFN Пръчка за почистване на зъби за домашни любимци, играчка за Дъвчене за домашни любимци, Нетоксичная Мека Естествена

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Моля материал] Нашата играчка за дъвчене на кучетата с помощта на TPRrubber, натурална, не загрязняющая околната среда, по-безопасна и удобна за игри кучета, а също така има най-добро качество и по-дълъг живот [Супер атрактивен] а моларно прът с вендузата е много привлекателна за кучета.Когато кучето хапе ухото, той издава скрипящий звук. [Забавление за кучета]Тази дъвка играчка за кучета, предназначена за поддържане на чистота на зъбите за кучета, освежаване на дъх и здравето на венците.Нека си кученце, тренирующийся, свири и жующий на закрито и на открито, получава повече забавления. [Приложими породи кучета], Подходящи за малки, средни и големи кученца, Нека кучето си поддържа зъбите здрави, докато се забавляват. [Висококачествени услуги] Ние сме тук за вас, ако не сте доволни или имате проблеми с играчка за дъвчене кучешки четка за зъби.Приятелско обслужване на клиенти гарантира, че вашето удовлетворение е наш основен приоритет. [Моля материал] Нашата играчка за дъвчене на кучетата с помощта на TPRrubber, натурална, не загрязняющая околната среда, по-безопасна и удобна за игри кучета, а също така има най-добро качество и по-дълъг живот. [Супер атрактивен] а моларно прът с вендузата е много привлекателна за кучета.Когато кучето хапе ухото, той издава скрипящий звук. [Забавление за кучета]Тази дъвка играчка за кучета, предназначена за поддържане на чистота на зъбите за кучета, освежаване на дъх и здравето на венците.Нека си кученце, тренирующийся, свири и жующий на закрито и на открито, получава повече забавления. [Приложими породи кучета], Подходящи за малки, средни и големи кученца, Нека кучето си поддържа зъбите здрави, докато се забавляват. [Висококачествени услуги] Ние сме тук за вас, ако не сте доволни или имате проблеми с играчка за дъвчене кучешки четка за зъби.

Material:
TPR
Color:
green
Size:
16.54in*5.12in*3.74in
Weight:
300g
Packing list:
1*Single sucker cactus :