MJCDHMJ заваряване, Слънчев Автоматично Затемняющий Заваряване Шлем За Защита на Очите Заваръчни Очила Машина Нож Маска Филтър Лещи Инструменти (Цвят: C-1)
  • New

MJCDHMJ заваряване, Слънчев Автоматично Затемняющий Заваряване Шлем За Защита на Очите Заваръчни Очила Машина Нож Маска Филтър

BGN 49.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лек дизайн не работи, което ви осигурява най-добрия опитМатериал на корпуса : полипропилен. вид на терена : както е показано. слънчева енергия : - не. Лека конструкция не е подходящ и улеснява работата.Материал на корпуса : полипропилен.вид на терена : както е показано на фигурата. слънчева енергия : - не.Материал на корпуса : pp вид област : както е показано на слънчева енергия : няма чувствителност : както е показано номер на модела : както е показано източник на захранване : както е показано автоматично затъмняване : не размер на касетата : както е показано промяна на времето : както е показано лещи материал : pp време за реакция : 0,1 с ~ 3 с дебелина : 2 (мм) оцветяване : 3-11 защита от драскотини : обектив е покрита с антискребковым покритие функции : когато става въпрос за заваряване, се нуждае от добра защита срещу заваряване. пратката включва : 1 x заваръчно стъкло с автоматично затъмняване Основна функция : защита на очите от точка, шлака на лицето, липсата на лющене на лицето Характеристики : антирефлексно , противоударная защита, защита от пръски Применимая среда : электросварка, газова заваряване, шлифоване, лаборатория и т. предпазни Мерки : 100% нови продукти, фабриката на доставка, бъдете сигурни в покупката.Ако има някакви щети, моля, първо се свържете с нас и ние използваме най-бързо решение за всички.Срокът за доставка е около 15 работни дни.Възстановяване на средства не бъде взето в продължение на повече от 30 дни.Ако не сте получили стоката в рамките на 30 дни, можете да ни остави съобщение и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Съвет : поради условията на снимане осветление може да предизвика хроматичната аберация, а продукт е основно на физически продукт.Добре дошли в нашия магазин, ние привезем ви хубав подарък Натиснете бутона "Добави в количката", за да започнете да подобрите зрението си в горната част на тази страница!.