6 Бр. Превръзки за плуване за деца, Регулируеми Ленти за защита на Ушите, Когато Плават, Сладки Мультяшные Водоустойчиви Превръзки за плуване за момчета, 1-5 години, О?
  • New

6 Бр. Превръзки за плуване за деца, Регулируеми Ленти за защита на Ушите, Когато Плават, Сладки Мультяшные Водоустойчиви

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Нашите превръзки за гмуркане са направени от висококачествен неопрен, нямат мирис и не е токсиченДължината му е 24,01 инча, а максималната ширина - 4,33 инча, който е подходящ за повечето хора, които обиколката на главата е около 17,3-20,5 инча.Регулируеми и подобрена конструкция държи здраво превръзки за гмуркане на главата, защитава ушите от нахлуване на вода с бактерии, хлоридом и други вещества. 6 опаковки плувни гумени ленти за ушите с различни рисунки ще ви помогнат по-добре да прекарат лятото в басейни, езера или на плажовете и други места за воден туризъм.Повишете сигурността, избягвайте попадане на косата в очите и да им дискомфорт или опасност.След носят защитни ушите на спасителните екипи в басейни удобно да ги дискриминира, особено за начинаещите и децата.Препоръчително е да използвате с берушами за плуване.Широко приложение : Подходящ за възрастни и деца на възраст 1-5 години. И това е по-добре да се защитите при плуване, къпане, гребане с каяк, сърф и други водни развлечения.Ако вашите момчета или момичета мразят да попадне вода в ушите, или сте загрижени за ушна инфекция, или ако вашето ухо се нуждае от допълнителни превантивни мерки от инфекции, ние ви препоръчваме да се обърне внимание на превръзки за плуване TASHIPPA.Правилното използване на плавателен скоба ви позволява да получавате удоволствие от водни атракции. Представете разнообразие от модели и цветови решения, вашето дете ще се влюби в тях. Изработен от висококачествен неопренового материал, лесно се облича, той е удобен и мек. Лесно се нанася и се суши, удобно за следваща употреба. Регулируема закопчалка-велкро, която може да се укрепи в съответствие с обиколката на главата. Нека да ви свободно да плува, използвайте тапи за уши, за да се предотврати навлизането на вода в ушите и ушни инфекции.Тези мультяшные моделите са много сладки, с помощта на печат с висока разделителна способност, красиви и модерни.