LJHA ertongcanyi Творчески текстилен табуретка за краката/Столче за переобувания /Стенд за мека мебел от масивно дърво (6 размери по желание) (Цвят: A, размер: 8735 см)
  • New

LJHA ertongcanyi Творчески текстилен табуретка за краката/Столче за переобувания /Стенд за мека мебел от масивно дърво (6 размери

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

◆ Материал : Поставка за крака от масивно дърво, на повърхността на изпражненията подбрани от висококачествена плащаницата, зелен цвят, креативен стил, семейно използването на по-надеждна; ◆ Характеристики : Порести възглавница с висок отскок, дебела повърхността на изпражненията, висока плътност, мека и удобна;. ◆ Предимства : Креативна скамеечка за крака от масивна дървесина, плътна текстура, столче с допълнителна грапавост 5,5 см, еднакъв център на тежестта, здрава носеща способност, по-стабилна. ◆ Четырехфутовое носещ основата, дъното с гумени крака, противоскользящее, противошумное, не поцарапает пол за защита на краката на стола;. ◆ Текстилен калъф за стол за краката може да се разглобява и се почиства лесно да се почиства, за него е лесно да се грижи.