Candofly Отразяваща led нашийник за кучета с подсветка, Нашийници за кучета, USB Акумулаторна Нашийник за Кученца, Здрав Найлонов нашийник за домашни любимци, кучешки Све?
  • New

Candofly Отразяваща led нашийник за кучета с подсветка, Нашийници за кучета, USB Акумулаторна Нашийник за Кученца, Здрав Найлонов

BGN 4.47

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?ЯРКИ яки UTRA : Този нашийник с подсветка ще направи вашето куче или котка е видима и сигурно в тъмното, благодарение на световодной тръбата от светодиоди и TPU, а също и със светлоотразителни найлонови линииДа го видим разстоянието е 500 метра. Превозни средства могат да видят кучето си предварително. ? USB акумулаторна нашийник за кучета: Този нажежен нашийник за кучета може да се зарежда с помощта на подходящ USB кабел, когато се използва, не е необходимо да сменяте батериите и няма допълнителни разходи за батерията, икономията на енергия и опазването на околната среда!. ? ИНДИВИДУАЛНИ режими на мигане : Този нашийник за кучета с подсветка има на разположение 4 цвята и два режима на мигане : бързото мигане -стабилно и мигане.Промяна на режими на светкавицата, като кликнете върху пластмасова закопчалка-на хонорар. ? СПЕЦИАЛЕН размер за МНОГО малки кучета : Много собственици на кучета да спомена, че на пазара няма led яка, достатъчно малък за малките кучета като чихуахуа, пудели или котка, тогава излиза този малък светлинен led яка, дължината му е 12 см, и е напълно регулируема. ? ГАРАНЦИЯ за качество : Clan_X обещава 100% удовлетвореност и 60-дневна гаранция за качество.Ако имате някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас.Поръчайте си без никакъв риск!. ?ЯРКИ яки UTRA : Този нашийник с подсветка ще направи вашето куче или котка е видима и сигурно в тъмното, благодарение на световодной тръбата от светодиоди и TPU, а също и със светлоотразителни найлонови линии.Да го видим разстоянието е 500 метра. Превозни средства могат да видят кучето си предварително. ? USB акумулаторна нашийник за кучета: Този нажежен нашийник за кучета може да се зарежда с помощта на подходящ USB кабел, когато се използва, не е необходимо да сменяте батериите и няма допълнителни разходи за батерията, икономията на енергия и опазването на околната среда!.