Покана за рождения ден на Момчето-нинджа Лоахак, Момче-нинджа-покана, Покани за парти в чест на рождения ден на нинджа. (013)
  • New

Покана за рождения ден на Момчето-нинджа Лоахак, Момче-нинджа-покана, Покани за парти в чест на рождения ден на нинджа. (013)

BGN 5.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Стандартен размер : Във всяка опаковка е включена 20 покани картички и 20 пликове, като всеки покана карта с размери 4x6 инча идеално съответства на размера на приложените пликове. Модерна технология : Нашата фабрика е да се използват модерни печатни машини, благодарение на което нашите картички изглеждат по-нежни и текстурированными от други пощенски картички. Удобен за потребителя дизайн : място за запис на карти със среден размер, осигуряващо достатъчно пространство за писане и за плавен процес на писане. Подходящ за различни случаи : подходящ за сватби, абитуриентски тържества, сватбени душове, празнични партита, мальчишников/ергенски партита, рождени дни, годишнини, помолвок, обяви за раждане и новогодишни партита и т. Силно впечатление : Използвайте тези красиво обзаведени покани, картички, за да поканите приятелите и семейството си и да организира по-щастливо събрание!Те определено ще се зарадват вашите гости!Пожелавам ви прекрасна и незабравима среща. Стандартен размер : Във всяка опаковка е включена 20 покани картички и 20 пликове, като всеки покана карта с размери 4x6 инча идеално съответства на размера на приложените пликове. Модерна технология : Нашата фабрика е да се използват модерни печатни машини, благодарение на което нашите картички изглеждат по-нежни и текстурированными от други пощенски картички. Удобен за потребителя дизайн : място за запис на карти със среден размер, осигуряващо достатъчно пространство за писане и за плавен процес на писане. Подходящ за различни случаи : подходящ за сватби, абитуриентски тържества, сватбени душове, празнични партита, мальчишников/ергенски партита, рождени дни, годишнини, помолвок, обяви за раждане и новогодишни партита и т. Силно впечатление : Използвайте тези красиво обзаведени покани, картички, за да поканите приятелите и семейството си и да организира по-щастливо събрание!Те определено ще се зарадват вашите гости!Пожелавам ви прекрасна и незабравима среща.